Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit tennétek ebben az esetben?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek ebben az esetben? Meghívnátok őt is, mert úgy illik?

Figyelt kérdés

Egy esküvőre - nyilván extrém kivételektől eltekintve - párral együtt illik hívni az embereket. Ezzel tisztában vagyok, de most a konkrét szervezés kapcsán belefutottunk egy olyan dilemmába, amiben szeretném a segítségeteket kérni.

Testvérem párjával kifejezetten rossz mindkettőnk viszonya, nagyon nem szívesen látnánk az esküvőnkön. Viszont testvér (tehát nagyon közeli hozzátartozó) esetén fokozottan igaz, hogy illik a párját is meghívni, hiszen kvázi ő is a család tagja.

Ami még fontos lehet, hogy az esküvő maga 80-90 fős lesz, tehát akár el is veszhetne a "tömegben", valamint évek óta együtt vannak, otthon is be van mutatva egy éve nagyjából.

A kérdésem az lenne, hogy volt-e olyan, aki nem hívta meg nagyon közeli hozzátartozója párját? Ha pedig az ellenszenvetek ellenére meghívtátok, hogy alakult a dolog? Volt belőle súrlódás a nagy napon?

2018. aug. 30. 12:50
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Elnézést, ha félreérthető voltam, tesóm több éve van vele együtt, nagyjából egy éve lett otthon, a szüleimnek bemutatva a lány.

Nagyon köszönöm a válaszaitokat.

2018. aug. 31. 06:35
 12/14 anonim ***** válasza:
90%
Nem hívnám meg. Az én esküvőmön is volt ilyen ember akit nem hívtunk meg, mert nem egy paraszt volt.
2018. aug. 31. 11:41
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Akár 1 éve vannak együtt tesóddal, akár 10, ilyen embernek nincs keresnivalója az esküvődön.
2018. aug. 31. 13:16
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Ne hívd meg őket. Én a saját nővéremet meg a családját nem hívtam el. Régen írtam ki róla kérdést, hogy miért nem: https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__testveri..

Szembekerültem miatta anyámmal, ő se akart eljönni, olyan kijelentéseket tett, hogy nem vagyok a lánya (mert nem akartam őket elhívni), de végül ő volt az, aki sírva kérte, hadd lehessen ott mégis.

Ha a testvéred nem érti meg, hogy nagyon nem szívesen látod a párját, akkor előtte is ott a lehetőség, hogy távol maradjon - ő fogja leginkább bánni.

A lényeg, ne hagyd magad, ez csak a te és a vőlegényed napja, és úgy lesz igazán szép, ha senki sem rontja el az örömötöket!

2018. aug. 31. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!