Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ebben az esetben? Meghívnátok őt is, mert úgy illik?
Egy esküvőre - nyilván extrém kivételektől eltekintve - párral együtt illik hívni az embereket. Ezzel tisztában vagyok, de most a konkrét szervezés kapcsán belefutottunk egy olyan dilemmába, amiben szeretném a segítségeteket kérni.
Testvérem párjával kifejezetten rossz mindkettőnk viszonya, nagyon nem szívesen látnánk az esküvőnkön. Viszont testvér (tehát nagyon közeli hozzátartozó) esetén fokozottan igaz, hogy illik a párját is meghívni, hiszen kvázi ő is a család tagja.
Ami még fontos lehet, hogy az esküvő maga 80-90 fős lesz, tehát akár el is veszhetne a "tömegben", valamint évek óta együtt vannak, otthon is be van mutatva egy éve nagyjából.
A kérdésem az lenne, hogy volt-e olyan, aki nem hívta meg nagyon közeli hozzátartozója párját? Ha pedig az ellenszenvetek ellenére meghívtátok, hogy alakult a dolog? Volt belőle súrlódás a nagy napon?
Elnézést, ha félreérthető voltam, tesóm több éve van vele együtt, nagyjából egy éve lett otthon, a szüleimnek bemutatva a lány.
Nagyon köszönöm a válaszaitokat.
Ne hívd meg őket. Én a saját nővéremet meg a családját nem hívtam el. Régen írtam ki róla kérdést, hogy miért nem: https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__testveri..
Szembekerültem miatta anyámmal, ő se akart eljönni, olyan kijelentéseket tett, hogy nem vagyok a lánya (mert nem akartam őket elhívni), de végül ő volt az, aki sírva kérte, hadd lehessen ott mégis.
Ha a testvéred nem érti meg, hogy nagyon nem szívesen látod a párját, akkor előtte is ott a lehetőség, hogy távol maradjon - ő fogja leginkább bánni.
A lényeg, ne hagyd magad, ez csak a te és a vőlegényed napja, és úgy lesz igazán szép, ha senki sem rontja el az örömötöket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!