Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ez esetben? (Bunkó vendég)
Hátha van valakinek jó ötlete, vagy meglátása..
Még nagyon korai tervezős fázisban vagyunk az esküvőt illetően, de nagy problémában vagyok.
Anyám párja egy elég tahó ember, ami hatványozódik, ha iszik. Ilyen újgazdag, öreg (70+), hangoskodó, fontoskodó embert képzeljetek el. Nagyon hangos tud lenni, konkrétan üvölt, stb. és mindenkinek hirdeti hogy "engem már így fogadjatok el".
Már a saját gyerekei se beszélnek vele valami tisztelettudóan.
Tesómnak pár éve volt az esküvője, ott is nagyon-nagyon kínosan viselkedett. Üvöltözött, hangoskodott, állandóan magára terelte a figyelmet és nagyon prosztó módon viselkedett. Persze bátyámék jópofát vágtak hozzá.
A legrosszabb, hogy anyám teljesen a rabja ennek az embernek. Semmiben nem mer neki ellentmondani, mindent ráhagy.
Idén is vagy háromszor összevesztünk a hapsi miatt és mindig az ő pártját fogta, nem is beszéltünk utána hetekig. Nekem meg tolja évekig a dumát hogy "ha ezt-meg-azt kéred tőle, úgy mesértődik, hogy elhagy engem, azt akarod, hogy egyedül éljek tovább???"
Tetézi a dolgokat hogy az esküvőnk magyar-angol lenne. A családom amúgy se nagyon tud angolul ami így is kínos (a másik család svéd, perfekt angollal); de hogy ez a tahó szétverje az esküvőnket az ordítozásával ahogy a tesómét tette, nem tudnám elviselni, helyben megfojtanám.
Legszívesebben egyébként "elszöknénk" valami kis szigetre és ott megtartanánk. De egy tahó ember miatt nem akarom kettőnk családját kihagyni ebből! :'(
Szia
Mi hasonló okokból nem tartjuk a kapcsolatot a férjem "mostohájával". Nem voltunk hajlandók meghívni az esküvőre sem, de tudtuk, hogy ha erről nem mi szólunk neki, a férjem anyja nem mer majd szólni és a végén még eljön. Először ezért vele beszéltünk, hogy a párja nem lesz meghívva, hogy felkészítsük erre.Majd írtunk a férfinak egy kulturált üzenetet, hogy szűk körű az esküvő és csak a közelieket hívjuk meg, így ő most kimarad, reméljük megérti.Nyilván ennél azért jobban kifejtettük :)
Nem jött el és szerintem mindenkinek jobb volt így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!