Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Az igaz, hogy a kiszervezett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az igaz, hogy a kiszervezett esküvők (amik nem hivatalban vannak) azok csak "kamu esküvők"?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy még régebben egy esküdő családtagunk mondta, hogy mielőtt megtartották az esküvőjüket a családdal, előtte a hivatalban már össze kellett házasodniuk, mert az anyakönyvvezető semmit nem vihet ki a hivatalból, és máshol nem vezetheti le a szertartást. tehát amin a rokonok az étteremben ott voltak az csak színház volt. Ez igaz? vagy hivatalja válogatja?
2018. aug. 21. 12:57
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
79%
Hülyeség. Mind a polgári, mind az egyházi szertartás érvényesen megtartható bárhol.
2018. aug. 21. 13:01
 2/19 anonim ***** válasza:
91%
Szép is lenne, erre hivatkozva utólag bárki mondhatná utólag, hogy nem is házas, mert nema hivatalban/templomban, hanem teszem azt egy kastélyparkban volt megtartva az esküvője.
2018. aug. 21. 13:03
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Rossz hirem van. A rokonod egy idiota, vagy hazudos.
2018. aug. 21. 13:03
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Na akkor mi nem vagyunk házasok :D
2018. aug. 21. 13:06
 5/19 anonim ***** válasza:
97%
Nem kamu. Tavaly voltam egy esküvőn , ami a templomi szertartás után egy kastély udvarán folytatódott a hivatalos házasságkötéssel. Ezt követően a pár nem ment be a hivatalba, hogy érvényes legyen, hiszen az volt.
2018. aug. 21. 13:08
 6/19 anonim ***** válasza:
30%
Szokták azt csinálni, hogy megtartják a polgárit előtte pár nappal, aztán a templomi esküvőt és a lagzit mindenkivel, hogy ne kelljen az egész násznépet berángatni oda. Az “igazi” esküvő nekem a templom meg a vacsora, a polgári már csak hivatalos forma.
2018. aug. 21. 13:21
 7/19 anonim ***** válasza:
91%
Abszolút nem igaz... Mi esküvőnk is "kihelyezett" volt, pénzért kimegy az anyakönyvvezető. Azon a helyen tartottuk, ahol utána a vacsorát és a bulit. Családjogi értelemben teljesen ugyanaz!!
2018. aug. 21. 13:47
 8/19 A kérdező kommentje:

akkor lehet, hogy hivatalja válogatja, mert biztos nem kamuzott a rokonom. miért is tette volna?

köszönöm a válaszokat:)

2018. aug. 21. 13:52
 9/19 anonim ***** válasza:
85%
Mert nem birta az egoja, h bevallja, nem volt a tobbletet kifizetni. Vagy h mas ne akarjon szepet ha mar o igy elbaxta
2018. aug. 21. 14:28
 10/19 A kérdező kommentje:

nem mindenki rosszindulatú a világon...

ez már több éve volt, fiatalabb is voltam jóval, még gyerek. az is lehet én értettem valamit félre, de mostanában eszembejutott ez a dolog

2018. aug. 21. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!