Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Megzakkant a világ? Nő kéri...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megzakkant a világ? Nő kéri meg a férfi kezét? Én vagyok extrém, hogy tépem a hajam?

Figyelt kérdés
[link]

#fétfikérés
2018. aug. 19. 18:46
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
23%
Nem a vilàg zakkant meg, csak valamiért több lett a kétségbeesett, szànalmas nő. Mert az olyanok csinàlnak csak ilyet..., hogy ők kérik meg a pasit. Vérciki!
2018. aug. 19. 20:52
 12/17 anonim ***** válasza:
27%
Idézek a Szökőhév c filmből: "Kétségbeesett libák szokása, akik mindenáron el akarják vetetni magukat!"
2018. aug. 19. 20:54
 13/17 anonim ***** válasza:
0%
juj el sem merem képzelni a nőt akinek nemet mond a pasija, miután megkéri a kezét. Whoow....
2018. aug. 19. 21:13
 14/17 anonim ***** válasza:
93%
Sose kérném meg egy férfi kezét, megalázónak érezném, de nem gúnyolódok meg gyűlölködök azon, aki így tesz. Intelligencia kérdése, ugyebár.
2018. aug. 19. 23:10
 15/17 anonim ***** válasza:
0%

Épp ez az, amit írtál, ez furcsa az egészben. Egy igazi feminista miért alázza meg magát avval, hogy megkéri a férfi kezét? Kitéve magát annak a veszélynek, hogy egy férfi nemet mond neki?

Úgy értem, hogy egy férfi csak is Isten, és a szerelme előtt hajt térdet. Ez egy amolyan behódolás a női nem előtt, egy jelkép, hogy "a tiéd vagyok"

2018. aug. 19. 23:30
 16/17 anonim ***** válasza:

Látjátok :D

Ez is bizonyítja azt, hogy még a legkeményebb femináci is titkon arra vágyik, hogy egy férfi hűséges társa lehessen és valakinek a feleségeként éljen :D

Vicces a világ :D

24/N

2018. aug. 20. 23:24
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Jó pár sztorit hallottam már, hogy a csaj szakított, mert a pasi nem volt hajlandó hosszú évek után sem megkérni a kezét. Az értelmetlen hiszti helyett pl ez egy jó megoldásnak tűnik. Azonban hozzátenném, hogy én őszintén hiszem, hogy ez egy olyan döntés kellene, hogy legyen, amit a pár közösen hoz meg, nem csak az egyik fél.
2018. aug. 21. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!