Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogyan mondjam el barátnőmnek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el barátnőmnek, hogy soha nem akarok házasodni, ha ő szeretne?

Figyelt kérdés
Felhozta a témát, hogy ő szeretne esküvőt, és nagyon boldog lenne. Viszont nekem szüleim sem házasodtak, és én sem akarok. Mindenképpen én leszek az aki többet fog keresni kettőnk közül, és semmiképpen nem mennék bele abba, hogy akár válás során egy forinttal is több értéket kapjon, mint ami neki jár, vagy amit örökölök abból bármi neki jusson. Nem azért dolgozok keményen és tanultam annyit, hogy bárki igazságtalanul kifosszon. Szerintem az esküvő csak egy felszínes hülyeség, amibe semmi értelme annyi pénzt invesztálni. Lehet önzőség, de pénz terén ilyen vagyok, és ez nemfog megváltozni. Nagyon szeretjük egymást, és nem hinném hogy az esküvő bármilyen mértékben befolyásolná ezt.3 éve vagyunk együtt.23F 22N

2018. aug. 14. 21:03
1 2 3 4 5
 11/44 A kérdező kommentje:
Biztos nem szórakoznék ilyennel 9es. Nem lenne időm ilyenekre, akkor inkább eltartanám. Illetve szerelmes vagyok belé, függetlenül attól mert így beszélek. Ha gyereket be is vállalnánk az sem most lenne az biztos.
2018. aug. 14. 21:36
 12/44 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem ha a válást tervezed ne legyen gyereketek, csonka családban kellene élnie.
2018. aug. 14. 21:38
 13/44 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem is meg kéne mutatnod neki a kérdést, biztos meoldódna a probléma. Utána kereshetsz, majd olyan nőt, aki úgy gondolkodik, mint te.
2018. aug. 14. 21:40
 14/44 anonim ***** válasza:
94%

" Illetve szerelmes vagyok belé"

Aki szereti a párját, nem ír ilyeneket:

" válás során egy forinttal is több értéket kapjon, mint ami neki jár"

" vagy amit örökölök abból bármi neki jusson"

"bárki igazságtalanul kifosszon"

Komolyan nem érzed ezeknek a szavaknak a súlyát?

2018. aug. 14. 21:40
 15/44 A kérdező kommentje:
Én is jó vagyok neki, ő neki is komoly céljai vannak, nem hinném kéne neki más pár.
2018. aug. 14. 21:42
 16/44 anonim ***** válasza:
96%

" Drágám, azt szeretném mondani, hogy én nem szeretnék soha házasodni X okok miatt (az X behelyettesítendő), remélem megérted. Tudom, hogy te csak házasságban képzeled el a gyermekvállalást és stb, szóval ha ezt nem tudod elfogadni, kérlek mondd meg."

Ennyi...

2018. aug. 14. 22:02
 17/44 anonim ***** válasza:
92%
Amúgy a pénzügyi részével én sem értek egyet. Nem tudnék olyannal élni, aki 5 forinton is rugózik, bocs.
2018. aug. 14. 22:03
 18/44 anonim ***** válasza:
97%

Szíved joga a pénzügyeidet úgy kezelni, ahogy neked tetszik.

De nem értem, egy váláskor miért evidens, hogy a másik "kiforgatna" a vagyonodból?

Örökségedet elvinné? :D az örökség mindig különvagyon.

Illetve, ez a nagy egyenlősdi remélem, a házimunka, gyereknevelésben is meg fog látszani. Mi lesz, ha együtt laktok és neki pl megszűnik a munkája és neadjisten hónapokig nem talál állást? Ő majd eszi a parizeres zsömlét meg a kifőttésztát, mert az olcsó, miközben neked főzi a vacsit? :D

Vagy, ha szülési szabin lesz? A gyedből felezitek rezsit-kaját-babacuccokat? :D

Ha eljuttok addig. Ha.

Mert te nem szereted ezt a lányt, az teljesen egyértelmű. Ő viszont, családot akar.

Engedd el, ez nem fair vele szemben :)

2018. aug. 14. 22:33
 19/44 anonim ***** válasza:
94%

Tudod, felmerült bennem a nagy kérdés, hogy vajon mennyire lehet stabil a kapcsolatotok.

"Mindenképpen én leszek az aki többet fog keresni kettőnk közül, és semmiképpen nem mennék bele abba, hogy akár válás során egy forinttal is több értéket kapjon, mint ami neki jár, vagy amit örökölök abból bármi neki jusson."

Az biztos, hogy ha az én párom ilyen hímsoviniszta, egoista és gusztustalan dumával jönne, tuti hogy szájba vágnám és otthagynám a p-be! Szerintem te csak egy nagy gyerek vagy, akibe apuci meg anyuci belenevelte, hogy ő az isten himbilimbije és sajnos ezt te is elhiszed magadról :(

Sajnálom szegény barátnődet, hogy olyan sráccal kezdett, mint te :( Ha valóban szeretnéd őt, akkor meg sem fordulna a fejedben ilyen hozzáállás, de ez is jól mutatja, hogy neked még rohadt sokat kell tanulnod az életben! Tudod, az élet rendje az, hogy ha szeretünk valakit ténylegesen, akkor vágyni fogunk arra, hogy a lehető összes módon összekössük az életünket, így egy kapcsolat szerves velejárója az is, hogy összeházasodnak a párok! Az, hogy a te szüleid nem házasodtak össze, nem feltétlenül követendő példa, hiszen ez inkább arra utal, hogy nem szeretik egymást annyira, hogy biztosan tudják, nem fognak eltávolodni egymástól az életük hátralévő részében, vagy annyira bizonytalanok egymással szemben, hogy félnek egy esetleges válástól és mivel egy szimpla "járást" bármikor meg lehet szakítani minden következmény nélkül, ezért nem is mernek belevágni egy házasságba.

Egyébként meg biztos nagyon szeretnheted, ha a fejedben megfordult a gondolat, hogy ő ki akar téged fosztani majd! Agyam eldobom, neked inkább egy seprű kéne, nem pedig egy nő!

Nőlj fel inkább, gyerek!

---

Ja, amúgy két dolog jutott még eszembe: vagy újgazdag kis gyökér vagy, akinek egész életében kinyalták a hátsóját és attól volt menő, hogy villogott apuci meg anyuci pénzével, vagy egy csóró suttyó vagy és 'zsidóskodsz' minden filléren...

Nem igazán érdekel, hogy melyik vagy, de kérlek, inkább ne szennyezd az internetet az ilyen megvető gondolataiddal! Arra nem gondoltál, hogy a barátnődet nem csak megbántod az ilyen gondolataiddal, de még meg is alázod?

2018. aug. 14. 22:54
 20/44 anonim ***** válasza:
45%
Hát, lehet hogy most gonosz leszek, de kívánom neked, hogy a barátnőd kikönyörögje a házasságot, szülessen legalább három gyereked és utána pedig váljatok el és kérjen tőled annyi gyerektartást, hogy azt kívánd, bárcsak ne lettél volna ennyire tahó, hogy rögtön azt nézd ki belőle, hogy ki fog majd fosztani! Az ilyen buta emberek megérdemlik, hogy valóra váljon az ilyesfajta félelmük!
2018. aug. 14. 22:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!