Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Milyen álmaitok menyasszonyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen álmaitok menyasszonyi (és koszorúslány) ruhája?

Figyelt kérdés
Linkeljetek :)
2010. jún. 20. 15:54
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
7%

Hmmm...pedig jövő hónap 14-én én fogok esküdni a debreceni nagytemplomban, olyan esküvőm lesz, amiről kis csórótarisnyák ti csak álmodozhattok!!! ;))))

Aki akar el is jöhet megnézni...

És igen, díszmagyarban, mivel a jövendőbelim magasrangú katonatiszt! Ennyi!

2010. júl. 1. 19:35
 32/42 anonim ***** válasza:
86%
szerintem hogy ki mit engedhet meg az nem tartozik se rád, se másra, nem tudhatod, kiknek mondod. nem kell nagyzolni. sok boldogságot!
2010. júl. 1. 19:46
 33/42 anonim ***** válasza:
55%

Álmodozz csak... a magas rangú katonatisztedről. Meg a debreceni nagytemplomról gombbal a tetején.

Igazából nem tudom mit keresel ezen a fórumon, hihetetlen milyen rosszindulatú vagy, meg csak kötekedni jöttél ide. Na és persze játszani a sznob b..szatlan p..csát, és dicsekedni, nagyzolni. Gratulálok. Legkiválóbb tulajdonságok.

2010. júl. 1. 21:02
 34/42 anonim ***** válasza:
68%

Szerintem hagyjuk ezt a témát...a kérdésre válaszoljunk, ez is egy egyéni vélemény, elég szánalmas, de ez van!

A kérdésre válaszolva:

Ruha

[link] ezek közül bármelyik :))

Koszorúslány

[link]

Menyecskeruha

[link]

2010. júl. 1. 21:15
 35/42 anonim ***** válasza:
80%

Nekem az egyszerű, A-vonalúk tetszenek, de linkelek egy párat, amelyek még tetszenek.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Nagyon tetszett az a díszmagyar, fekete, amit linkeltetek (bár kár, hogy fekete)

Menyecske ruha (nálunk is piros vagy bordó):

[link]

[link]

[link]

[link]

Koszorús lány ruhák:

[link]

[link]

[link]

innen a smaragdzöld nem rossz, bár lehet, hogy koszorúslány ruhának erős:

[link]

[link]

2010. júl. 1. 21:58
 36/42 A kérdező kommentje:

"Nagyon tetszett az a díszmagyar, fekete, amit linkeltetek (bár kár, hogy fekete)" ma 21:58

Az egyik válaszoló linkelt, több díszmagyar ruhát, de azokból van menyasszonyi is, nem csak menyecske, szerintem is nagyon szépek:

[link]

[link]

ma 18:56 Nem szeretem az empire ruhákat, de a 2., 3., 5. ruha nagyon tetszett. Különlegesek.

2010. júl. 1. 22:21
 37/42 anonim ***** válasza:
82%

nekem bibibííííí díszmagyar ruhám lesz.....

úristen!mint az oviban

2010. júl. 1. 22:21
 38/42 anonim ***** válasza:

Bocsánat! Te linkelted kedves kérdező azt, ami nagyon tetszett:

[link]

De a többi között is van nagyon szép!

2010. júl. 1. 23:05
 39/42 A kérdező kommentje:
06-20 16:41-kor írták én is onnan másoltam az egyik kommentembe. :)
2010. júl. 2. 12:04
 40/42 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én pont ma találtam meg álmaim menyasszonyi ruháját... :) Nézegettem a neten, tele van gyönyörű ruhákkal, de valahogy egyiket sem éreztem a magaménak.

Legutoljára kislány koromban nézegettem Édesanyám menyasszonyi ruháját, és ma elővettem, felpróbáltam, és eltalált az "érzés" :))) Egy thaiföldről hozott ekrü színű, selyem népviselet. Gyönyörű! Magasnyakú, a nyakvágás körül arany hímzés és bújtatós arany szövetgombok vannak. Hosszú, a szegélyén ismétlődik a hímzés, és az ujján is. Nagyon bő az ujja, de alkarnál beszűkül. Belül van egy gumi, amit ha összekapcsolsz, elöl deréktájban behúzza a ruhát, és gyönyörű esése lesz tőle. Mikor tükörbe néztem benne, életemben először éreztem magam igazán szépnek :)

Szóval nekem már nem kell keresgetnem :D

Remélem, mindenki megtalálja az álomruhát, és csodás lesz az esküvőtök :)

Üdv!

2010. júl. 2. 17:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!