Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen álmaitok menyasszonyi (és koszorúslány) ruhája?
Hmmm...pedig jövő hónap 14-én én fogok esküdni a debreceni nagytemplomban, olyan esküvőm lesz, amiről kis csórótarisnyák ti csak álmodozhattok!!! ;))))
Aki akar el is jöhet megnézni...
És igen, díszmagyarban, mivel a jövendőbelim magasrangú katonatiszt! Ennyi!
Álmodozz csak... a magas rangú katonatisztedről. Meg a debreceni nagytemplomról gombbal a tetején.
Igazából nem tudom mit keresel ezen a fórumon, hihetetlen milyen rosszindulatú vagy, meg csak kötekedni jöttél ide. Na és persze játszani a sznob b..szatlan p..csát, és dicsekedni, nagyzolni. Gratulálok. Legkiválóbb tulajdonságok.
Nekem az egyszerű, A-vonalúk tetszenek, de linkelek egy párat, amelyek még tetszenek.
Nagyon tetszett az a díszmagyar, fekete, amit linkeltetek (bár kár, hogy fekete)
Menyecske ruha (nálunk is piros vagy bordó):
Koszorús lány ruhák:
innen a smaragdzöld nem rossz, bár lehet, hogy koszorúslány ruhának erős:
"Nagyon tetszett az a díszmagyar, fekete, amit linkeltetek (bár kár, hogy fekete)" ma 21:58
Az egyik válaszoló linkelt, több díszmagyar ruhát, de azokból van menyasszonyi is, nem csak menyecske, szerintem is nagyon szépek:
ma 18:56 Nem szeretem az empire ruhákat, de a 2., 3., 5. ruha nagyon tetszett. Különlegesek.
nekem bibibííííí díszmagyar ruhám lesz.....
úristen!mint az oviban
Bocsánat! Te linkelted kedves kérdező azt, ami nagyon tetszett:
De a többi között is van nagyon szép!
Sziasztok!
Én pont ma találtam meg álmaim menyasszonyi ruháját... :) Nézegettem a neten, tele van gyönyörű ruhákkal, de valahogy egyiket sem éreztem a magaménak.
Legutoljára kislány koromban nézegettem Édesanyám menyasszonyi ruháját, és ma elővettem, felpróbáltam, és eltalált az "érzés" :))) Egy thaiföldről hozott ekrü színű, selyem népviselet. Gyönyörű! Magasnyakú, a nyakvágás körül arany hímzés és bújtatós arany szövetgombok vannak. Hosszú, a szegélyén ismétlődik a hímzés, és az ujján is. Nagyon bő az ujja, de alkarnál beszűkül. Belül van egy gumi, amit ha összekapcsolsz, elöl deréktájban behúzza a ruhát, és gyönyörű esése lesz tőle. Mikor tükörbe néztem benne, életemben először éreztem magam igazán szépnek :)
Szóval nekem már nem kell keresgetnem :D
Remélem, mindenki megtalálja az álomruhát, és csodás lesz az esküvőtök :)
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!