Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen álmaitok menyasszonyi (és koszorúslány) ruhája?
Nem hogy megköszönnéd, hogy válaszoltam és időt pazaroltam a gyerekes, idióta kérdésedre, te kis majom!!!
Egyébként is, beírod a gugliba és kidob egy millió lehetőséget...
Ekkora egy dilis tyúkot öcsém, mint te!!!
Vidéken az a szokás, hogy templomban esküsznek, aki nem, az komcsi, én spec. díszmagyarban fogok férjhez menni templomban természetesen!
Senki nem kérte, hogy válaszolj ilyen hangnemben, az "idióta, gyerekes" kérdésemre. Aki vallásos az nem beszél így, főleg nem más emberekkel. Elég érdekes lenne, ha rögtön mindenki kommunista lenne, aki nem vallásos, én is vidéki vagyok, egyébként a nagymamám minden héten templomba jár, az emberek 90%-a nem vallásos, nem hinném, hogy mind kommunisták lennének, ehhez elég csak megnézni a választási eredményeket. Mellesleg Jobbikos vagyok és népi táncos...
Ahhoz képest, hogy díszmagyarban mész férjhez és utálod a csicsát, nagyon nem olyan ruhákat linkeltél... de mindegy.
Nincs szükségem a googlra, mivel mások által szépnek talált ruhákra voltam kíváncsi, azt tudom, hogy nekem mi tetszik.
Nehéz elhinni, hogy egy ilyen lökött nőt bárki is elvesz.
Mi a francért kell mindenbe mögöttes tartalmat vinni?
Azért vedd fel a ruhát, mert annyira szép vagy benne, hogy életed legszebb napját abban akarod átélni, hogy tökéletes legyen. Engem nem érdekel, hogy ki minek fog tartani, abban leszek, ami nekem tetszik, ott, ahol nekem tetszik. Aznap a világ legboldogabb nője leszek(remélem utána is) és nem vallásos vagy kommunista vagy magyar, sorolhatnám a jelzőket. Ja és ha az a bizonyos ruha nem CSAK fehér lesz, és ez valakinek nem fog tetszeni, az tehet egy szívességet és ne rontsa el az örömöm.
ma 17:46 Most őszintén, szerinted vannak az ilyennek barátnői? Szerintem nincsenek. Ő a felnőtt koszorúslányokból csak ezt látja:
"nincs annál kiábrándítóbb és giccsesebb, mint amikor ott vonul a menyasszony után 6 kivénhedt irigy pics@, akiknek az a céljuk, hogy minél kihívóbban, rib@ncosabban legyenek felöltözve, hogy magukra vonják a figyelmet...meg még ha tarka ruhákban is vannak...:S:S Mint valami zsibvásár!!! "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!