Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Milyen álmaitok menyasszonyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen álmaitok menyasszonyi (és koszorúslány) ruhája?

Figyelt kérdés
Linkeljetek :)
2010. jún. 20. 15:54
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
82%

Nekem! 15/L

Menyasszonyi:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Koszorúslány:

[link]

[link]

Menyecske:

[link]

[link]

[link]

[link]

2010. jún. 22. 00:51
 12/42 anonim ***** válasza:
88%

menyasszonyi ruha :

[link] (imádom)

menyecske ruhák:

[link]

[link]

koszorúslány ruhák:

[link]

[link]

[link]

:) 20/L

2010. jún. 22. 11:12
 13/42 anonim ***** válasza:
50%

Menyasszonyi:

1. [link] (fehér rész fényes királykék)

2. [link] (pánt nélkül)

Koszorúslány meg vagy lila vagy kék (sötét)

Nem vagyok "dark" csupán hányingerem van a a fehér színtől.

2010. jún. 26. 17:15
 14/42 anonim ***** válasza:
76%

[link]

[link]

[link]

[link]

menyecskeruhának

[link]

[link]

kiegészítő

[link]

[link] kötelező, szeretem a tetkóim, de akkor is

[link]

2010. júl. 1. 14:45
 15/42 anonim ***** válasza:
42%

nézegetem itt a belinkelt menyecske ruhákat, és látom, hogy nem mind piros...

a menyecskeruhának nem az a lényege, hogy piros legyen? nálunk legalábbis az a "divat", hogy kb térdig érő, fodros, piros ruha legyen. voltam már jópár lagziban, itt vidéken, és mindenkinek ilyen volt.

2010. júl. 1. 15:16
 16/42 anonim ***** válasza:
82%
14:45ös voltam sz.rul áll a piros és nem szép a lábam :S
2010. júl. 1. 15:24
 17/42 A kérdező kommentje:

Nem! Nálunk a piros-bordó hosszú (általában magyaros, vagy koszorúslány) ruha. Pöttyös és/vagy rövid piros ruhát amiről beszélnek sokan még sosem láttam, ciklámen és egyéb színű koktélruhát végképp nem, senkinek nemvolt olyan a környéken. Igazi népviseletben már több ismerősöm is volt, az persze csak térd alá érő, de sokszoknyás, de az nem feltétlenül piros színű egészen, bár a Mo-i viseletek többségében az dominál. Amúgy nem muszáj a piros szín, és a fodrosság, az egyik ismerősömnek zöld volt, az is nagyon szép és menyecskés volt, nem mindenkinek áll jól a piros.

Amúgy én valószínűleg a saját tájegységem népviseletében leszek, de ez még nem biztos, lehet, hogy valami nagy abroncsos pirosas-bordó vagy díszmagyar ruhát választok.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link] a menyasszony mellett a fiatal menyecske ruhája

2010. júl. 1. 15:31
 18/42 anonim ***** válasza:
14%

Jajistenem! Én meg hányingert kapok a színes-giccses menyasszonyi ruháktól!!! Nem csináljuk már ezt...aki templomban esküszik, annak alap, hogy fehérnek kell lennie a ruhájának!!! A komcsiknak jó a sima anyakönyvvezetős esküvő is, már bocs, de így van!

Menyasszony: nekem a hercegnősek jönnek be.

[link]

[link]

[link]

[link]

Koszorúslány: szerintem a legszebb, ha kislányokat kérsz fel koszorúslányoknak! CSAK kislányokat! És ők is fehérben legyenek, mert nincs annál kiábrándítóbb és giccsesebb, mint amikor ott vonul a menyasszony után 6 kivénhedt irigy pics@, akiknek az a céljuk, hogy minél kihívóbban, rib@ncosabban legyenek felöltözve, hogy magukra vonják a figyelmet...meg még ha tarka ruhákban is vannak...:S:S Mint valami zsibvásár!!! A kislányoknak valami élénk színű szalag vagy masni lehet max.

[link]

[link]

[link]

[link]

Menyecskeruha: piros, ahogy illik.

[link]

[link]

[link]

[link]

2010. júl. 1. 15:35
 19/42 anonim ***** válasza:
40%

utolsónak:

az első menyasszonyi ruha, amit linkeltél, az nagyon szép!!

2010. júl. 1. 15:38
 20/42 A kérdező kommentje:

ma 15:35

Te nagyon hülye vagy már bocs. Káromkodni tanítottak nyelvtan órán?

Nem vagyok komcsi, de vallásos sem vagyok, nekem ezért nem lesz templomim, bár aki így beszél és ömleng másokra szintén nem lehet vallásos.

A templomba sem csak fehér menyasszonyi ruha való, ekkora hülyeséget, hallottál már arról, hogy alakult ki a fehér menyasszonyi ruha?? Szerinted akinek már van gyereke, vag y elvált az is hófehérben menjen férjhez, mert elvileg azt sem illik. Régen színesben mentek férjhez a nők, a legszebb ruhájukban, lehetett az fekete (általában ez volt), zöld, sárga, lila, 1840-ben Viktória királynő fehér menyasszonyi ruhája után jött divatba a fehér.

A hagyomány szerint a koszorúslányoknak az a szerepe, hogy felhívják a nőtlen férfiak figyelmét magukra, és elkeljenek, ehhez pont nem kell k*rvának öltözni, az ok, hogy csak kislányokat akarsz nehogy elvonják a családban lévő szép lányok rólad a figyelmet de ne így fejezd ki magad. Az ilyen válaszra nem vagyok kíváncsi.

Mellesleg az első menyecskeruha amit linkeltél elég ribancos.

Az intelligenciád kiverte a biztosítékot...

2010. júl. 1. 16:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!