Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Illik Feketében menni esküvőre?
#40 jezusom .. ez legyen eleted legnagyobb problémája ki milyen szinu ruhában megy az esküvődre
Nem értem a mai 21.szazadban miért kell bolhából elefántot csinálni ilyen piti dologban hogy ruha szín
Egy huLye kitalata régen és úgy csinál mindeki mintha kőbe lenne vésve eltérni nem lehet mert lecsap valami
Igaz vidéken meg nagyon szigorúan vesznek mindent ultra konzervatívak mindenben , csak tudnám mi értelme ennek a sok íratlan szabálynak
Fekete elegáns szín, számomra nem a gyász színe eszembe se jut róla
"Igaz vidéken meg nagyon szigorúan vesznek mindent ultra konzervatívak mindenben , csak tudnám mi értelme ennek a sok íratlan szabálynak"
Felvidéken voltam esküvőn kétszer is, kis falukban, legalább 100 fővel mindkét helyen. Sok fiatal lányon volt fekete, helyi lányok voltak és senki nem nézte ki őket ezért. Valószínűleg temetésre nem ugyanabba a ruhában mennek: pl. egy csipke miniruha nem is lenne temetésre való, hiába teljesen fekete.
Szerintem sokkal nagyobb "vétek", ha mondjuk a menyasszonyon egy egyszerű ruha van, valaki meg odaállít egy abroncsos csodában (hiába se nem piros, se nem fehér vagy fekete).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!