Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Illik Feketében menni esküvőre?
Elvileg nem illik, ahogy fehérben és pirosban sem menni. De ma már (sajnos) nem nagyon adnak az illemre sehol. Úgyhogy nem lesz belőle gond.
Viszont nem értem, hogyha a válaszokból kimazsolázgatod, ami neked tetszik a többit meg magasról le***, akkor minek is kellett kiírni a kérdést?
Az ilyen “illem szabályok “ semmire sem jók
Csak felesleges baromság az egész
Plene egy ruha szín ... mit kell ezt túlbonyolítani
Kit érdekel milyen szinu a ruha
Az csak egy szín semmi jelentőssége nincs
Mit kell ezt is túl lihegni
Igazából egy szabály van, amit ma már nem szoktak hangsúlyozni, pedig tényleg illem kérdése: a menyasszonyt túlöltözni nem illik.
A feketével semmi gond nincs. Felvidéken voltam kétszer is falusi esküvőn. Ott aztán eléggé élnek a hagyományok, de többen voltak feketében is (fiatal lányok, nem öreg nénik). A fekete egy elegáns szín. Nekem csak fekete alkalmi ruhám van, ezekbe járok színházba, meg egyéb helyekre és érdekes módon még senki nem kérdezte meg, hogy ki halt meg... Sőt, pl. a hosszú fekete estélyimben kizárt, hogy temetésre mennék. Teljesen más ruha való estélyre/esküvőre, mint temetésre, inkább ezt kéne figyelembe venni, nem a színt. Ha nyáron lesz az esküvő én inkább a ruha stílusára, anyagára figyelnék, hogy ne tűnjön túl nehéznek. Télen pl. egy bársony-szerű anyag simán belefér, nyáron még este is nehézkes, szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!