Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek szerelemből...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek szerelemből házasodik az a pasi, aki évek óta van együtt a barátnőjével, gyerekük is van, de már többször megcsalta? És össze akarnak házasodni? Ennek mi értelme van?

Figyelt kérdés
2010. jún. 18. 01:54
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Bűnrúd!!! Ez mekkora XDDDDD!!!
2010. jún. 21. 19:20
 22/30 A kérdező kommentje:
a bűnös rúdjával kamatyol szerteszét ! :DDD
2010. jún. 21. 19:21
 23/30 anonim ***** válasza:
Kibökte a szemét az illetékeseknek is, aki régen szemet hunyt.
2010. jún. 21. 20:12
 24/30 anonim ***** válasza:
Legénybúcsúját remélem a kérdezővel tartja és esetleg csökken az irigysége.
2010. jún. 23. 01:09
 25/30 anonim ***** válasza:
Az utolsó válaszoló aki 4 választ is írt nem tudom miért gondolja, hogy a kérdező irigy, vagy a válaszolók, egy ilyen pasit nem irigyel egy NORMÁLIS nő sem. Esetleg Te vagy a megcsalt menyasszony?
2010. jún. 23. 01:26
 26/30 anonim ***** válasza:

Fel vagyok háborodva. 4-5 válaszomban fortyogok, ami rólam is zavarodott kórkép.

Menyasszony megtisztelő, de vajon hány éve jegyesek? Eddig mi akadálya volt az esküvőnek?

Első olvasatra banális a nagy kérdés. Sugárzik belőle a kérdező véleménye, elfogult. "Ennek mi értelme van?" - Első válaszoló frappánsan rávágta... és mással házasodni még ennyi értelme sem lenne.

2010. jún. 23. 09:40
 27/30 A kérdező kommentje:

miért lennék elfogult?? Én csak egy külső szemlélő vagyok és nem irigy. Mire is lennék? Nekem van egy csodás párom,akivel szeretjük egymást és nem értem,egyes emberek miért viselkednek igy...mint ez a pasi :S

csak őszintén remélem hogy megbánta az eddigi kisapongásait és végülis rájött hogy szereti a nőt,ezért veszi most el...

2010. jún. 23. 14:25
 28/30 anonim ***** válasza:
Szerelmes is vagy?
2010. jún. 23. 15:02
 29/30 A kérdező kommentje:
ez most hogy jön ide? Igen,szerelmes a páromba. Miért?
2010. jún. 24. 17:04
 30/30 anonim ***** válasza:
Az első válaszadónak TELJESEN igaza van. De ezt csak férfi észjárással lehet megérteni
2010. júl. 14. 12:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!