Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szerelemből házasodik az a pasi, aki évek óta van együtt a barátnőjével, gyerekük is van, de már többször megcsalta? És össze akarnak házasodni? Ennek mi értelme van?
Én olyanokat tudok, hogy a nő lett kiforgatva és lelkileg is tönkretéve.
Az meg logikus, hogy a gazdagabbiknak fontosabb a szerződés.
És te meg hagyod?
Innentől kezdve, ha 10 év múlva jön rá, hogy hazugság volt az eddigi élete, az a te lelkeden is szárad. Én biztos küldenék egy névtelen levelet vagy valami. Még házasság elött!!! Mert a pasi le fog bukni, mindig lebuknak, ezt nem lehet évtizedekig csinálni...
Ne hagyd hogy tönkretegyék szerencsétlen nő életét, gondold magad a helyébe :(
Undorító férgek tudnak lenni a pasik...
mondd meg a barátnődnek hogy miket csinál!!!!
dobja ki a szemetet az utcára!
A szemétnek az utcán a helye!
Egy kihasználós ringyó faszi ez, nem más.
hm.
higgyétek el, egy nő, ha van egy minimális esze, akkor megérzi, h a pasija félredug.
okkal nem csapja ki a balhét, nem azért mert olyan nyomi lenne. lehet, hogy neki is szüksége van a fickó fizujára, amúgy jó apa, és normálisan viselkedik otthon.
ebbe nem szabad beleszólni. vannak, akik lazán kezelik a megcsalást, mert nem tartják olyan égbekiáltó bűnnek.
szerintem az sokkal mocskosabb dolog, ha a férj az egész havi fizuját a kocsmába viszi, és részegen veri a családot.
akkor már inkább nézzen félre néha a párom, mintsem agyonverjen...
Lemaradtatok erről a jó partiról, a sok nő közül aki kényezteti, azt veszi el aki a gyerekét is neveli.
A kérdés inkább az, miért csak most? - Ez lehet összegyűlt BŰNRUDAT.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!