Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan akit irritál ha esküvői menetet lát?
Figyelt kérdés
2018. júl. 8. 12:40
11/17 anonim válasza:
Igen lehet gaz vok de ettol meg igy van azert ne legyel mar idegbeteg mert a mai generacio tisztelet a kivetelnek nem tud egy normalis kapcsolatot felmutatni.en se vok tul idos de az en koromban meg voltak rendes ismerkedesi lehetosegek normalis ferfiak es nok akik nagy resze mar kint van kulfoldon.Ma mi van megy a tinder es hasonlo tragyadomb kozossegi oldalak ahol egymas hulyitese megy mert igazabol fogalmuk nincs az eletrol en mar megeltem ezt azt en sem verem a seggem otthon 24 evesen koltoztem el azota epitem magam ugy ahogy s igenis nem irrital az h 2 ember oszinten szereti egymast s ezt torvenyesitik is. Gaz az te vagy pfff
12/17 anonim válasza:
8# minek okoskodik aki ilyen buta??? Egy esküvő lagzi al többe kerül, mint amit a rokonok otthagynak. Megnyugtatlak 😀Azt tudod, hogy ingyen is összeházasodhatsz két tanúval? És ha olyan kva nagy üzlet a házasság, akkor te mi a francért nem házasodsz?? A családi pótlék meg a gyerekre jár te észlény...
13/17 anonim válasza:
Mit nyom nekem az allam te mirol beszelsz itt? 25 eves korom ota onallo vok nokent s nem anyam nyakan rohadok 35 40 eves palikent.
14/17 anonim válasza:
Ingyen is lehet igy van nem kell ehhez 3 millio ftos eskuvo de aki megteheti miert ne🙂
15/17 anonim válasza:
Felesleges leállni olyasvalakuvel vitatkozni, aki nyilvánvalóan a saját életét is utálja, mert semmi nem jött össze neki. Ezt nehezemre esett megtanulni nekem is, általában ilyenkor válaszolgattam. Aztán egy ideje rájöttem, hogy felesleges. És azóta jobban is érzem magam.
16/17 anonim válasza:
Engem akkor zavar, ha a forgalmat, közlekedést nagyon durván zavarják (nem az, hogy egy kisebb forgalmú utat egy percig lefoglalnak) - pedig amúgy házasságpárti vagyok, és nekem fontos.
Pl. nagyon forgalms úton áll a dugó vagy nem tud elmenni a busz azért, mert mind a 200 vendéggel át akar sétálni az ifjú pár a fíling kedvéért. Na, ez nagyon tud zavarni.
Vagy amikor 20 percig dudálnak.
17/17 anonim válasza:
Addig nem zavar, míg nem a járdán parádéznak, hogy az ember el se tudjon menni mellettük.
Utóbbi viszont nagyon gáz, előtted van 30+ ember a fél méter széles helyen, esélyed nincs kikerülni. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!