Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » 1 hét mulva lesz az esküvőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1 hét mulva lesz az esküvőm és terhes vagyok. Mit mondjak majd miért nem iszok alkoholt?

Figyelt kérdés
Még csak 8 hetes leszek akkor. Még nem szeretnénk megmondani hogy terhes vagyok.
2018. jún. 27. 20:31
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, hogy a vendégek szagolgatni fogják:)
2018. jún. 29. 07:45
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
Senki nem foglalkozik vele iszol-e, koccintásnál emeled a poharat, esetleg kortyolsz leteszed és kész..hidd el nem fog feltünni senkinek
2018. jún. 29. 09:08
 23/28 anonim ***** válasza:
94%
Milyen gáz, hogy e miatt mentegetőzni kell.
2018. jún. 30. 05:35
 24/28 anonim ***** válasza:
24%
#19 Vírusra nem hat az antibiotikum... Ne terjesszük a tévhiteket.
2018. júl. 1. 11:17
 25/28 anonim ***** válasza:
100%

Nem voltam terhes, mégsem ittam egy kortyot se, mert nem bírom az alkoholt és nem akartam berúgni, nem is szeretem igazából.

Az igen után nálunk is a fele pezsgő alkoholmentes volt, hiszen sokan vezettek is.

2018. júl. 1. 15:39
 26/28 anonim ***** válasza:
11%
Na ki vele, ki tart ki az állítása mellett, hogy vírusra jó az antibiotikum? Gyerünk lányok, ne szégyenlősködjetek, hogy butaságokban hisztek. :D Tessék, a tájékozatlanoknak egy kis olvasnivaló. Azzal nem segítetek a menyasszonynak, ha ezzel a kamusztorival a kicsit műveltebb vendégek előtt lejáratjátok. [link]
2018. júl. 1. 16:30
 27/28 anonim ***** válasza:
100%

Ha tényleg nem akarod elmondani, akkor mondd azt, hogy kicsit lebetegedtél előtte, vagy kijött rajtad az allergia, gyógyszert kellett bevenned, arra nem ihatsz alkoholt. Bár sztem így is lesz, aki kombinálni fog.

Vagy másik opció: neked alkoholmentes pezsgőt töltenek gratulációkor vagy vmi olyasmit, ami úgy néz ki, mint a pezsgő, de nem az. Utána meg mondhatod azt, hogy eleget ittál már.

2018. júl. 2. 13:22
 28/28 anonim ***** válasza:
0%
Na lányok, megéritek a pénzeteket. Ne csodálkozzatok, ha a fiúk majd a fejetekhez vágják, hogy ostoba érzelmi lények vagytok, akiket nem érdekelnek a tények meg az igazság.
2018. júl. 2. 14:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!