Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » 1 hét mulva lesz az esküvőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1 hét mulva lesz az esküvőm és terhes vagyok. Mit mondjak majd miért nem iszok alkoholt?

Figyelt kérdés
Még csak 8 hetes leszek akkor. Még nem szeretnénk megmondani hogy terhes vagyok.
2018. jún. 27. 20:31
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
86%
Tölts vizet a pálinkás üvegbe.
2018. jún. 27. 21:20
 12/28 anonim ***** válasza:
61%
Mondd azt, hogy már dolgoztok a babán, bármikor teherbe eshetsz, emiatt már most sem akarsz alkoholt inni.
2018. jún. 27. 21:30
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

Nekem épp csak pozitív lett a teszt az esküvő előtti napon.

A szertartás után mindenki koccintott (30 fő volt összesen), a fele alkoholmentes pezsgő volt.

Utána a lagzi alatt a kutyának se tűnt fel, hogy két doboz alkoholmentes sört ittam, és azon kívül csak üdítőt. Hidd el, senkit nem érdekel.

Esetleg hivatkozz arra, hogy csúnya látvány egy ittas menyasszony, nem ezt akarod a képeken látni, vagy hogy ha táncolsz, akkor mondd azt, hogy inkább csak megszomjaztál, egy kis gyümölcslén kívül nem kérsz mást.

2018. jún. 27. 21:48
 14/28 anonim ***** válasza:
11%
Szerinted kit érdekel, hogy miért nem iszol? Azt hiszed, mindenki veled lesz elfoglalva?
2018. jún. 27. 21:48
 15/28 anonim ***** válasza:
8%
Anyukák, nagymamák, nagynénik, barátnők lesznek ott. Esélytelen hogy titkolni tudd. :D
2018. jún. 27. 21:59
 16/28 anonim ***** válasza:
96%
Senki sem fogja majd nyomon követni, mit iszol. Ne aggódj!
2018. jún. 27. 23:06
 17/28 anonim ***** válasza:
100%

Ha valaki nagyon kérdezi, akkor megmondod, hogy keveset aludtál, mert izgultál és gyógyszert is bevettél. Ilyenkor nagyon a fejedbe száll és nem akarsz kellemetlen dolgokat csinálni.

Amúgy meg voltam pár esküvőn és nem is vettem észre, hogy mit iszik a menyasszony...

2018. jún. 28. 08:46
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

Gyerekpezsgőt igyál, beszéld meg a pincérrel vagy felszolgálóval, hogy csak azt vigyen neked...így az emberek csak annyit látnak, hogy pezsizel

Sok boldogságot:)

2018. jún. 28. 12:22
 19/28 anonim ***** válasza:
95%

Megértem, hogy nem akarod elmondani, 8. hét még semmi, sérülékeny időszakban vagy.

Mondd azt, elkaptál valami vírust, és antibiotikumot kell szedned.

2018. jún. 28. 15:51
 20/28 anonim ***** válasza:
25%
19-es, EGYBŐL levágnám, hogy miért nem iszik pezsgőt a menyasszony, ugyanis a gypezsgőnek irtó átható alma-, szőlő illata van.
2018. jún. 28. 15:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!