Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » A templomi esküvőnk, és a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A templomi esküvőnk, és a lagzi tavaly megvolt, most megyünk nyáron a polgárira. Szerintetek a szűk családon + tanukon kivül (5fő) mást is meghivjunk?

Figyelt kérdés
Szeretnénk szépen beöltözni megint, a gyönyörű ruhám a szekrényben áll. A családtagok is nagy abroncsos estélyi ruhákat vettek az esküvőnkre, amit máshová persze sose vesznek fel. Csak nem tudom nem idétlen e ujra beöltözni nem eröltetett e. + nem tudjuk mi legyen utána, el menjünk e páran vacsorázni, de ez talán hülyén jön ki, hogy alig néhányan nagy szoknyában vacsorázik?? Nem tudjuk eldönteni barátokat meghivjunk e? Vagy a legjobb lenne csak 2esben a tanukkal?? Újra csináltatnánk virágokat (autoro, menyasszonyi csokornak, szülőknek), és fotozkodni is elmennénk ujra, mert a lagzi előtt nem volt sok idő rá. Ti mint kivülállók mit gondolnátok?
2010. jún. 17. 09:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
A betegséget megértem, de a viszály miatt nem szabadott volna lemondanod az esküvőt.
2010. jún. 17. 12:35
 12/15 anonim ***** válasza:
Jó, jó gyönyörű nap, de ennyi erővel mindenki minden évben újraházasodhatna. Én sem tartanám meg mégegyszer. Úgy érezném kinevetettem magam. Azt még megérteném, hogy ha valakin nem volt a hőn áhított habos-babos, és fel akarja venni, de rajtad már volt egyszer. A szemedbe nem fogják megmondani a rokonok, de ők se fogják értelmét látni.
2010. jún. 17. 17:07
 13/15 anonim ***** válasza:

Még a ruhát se vedd fel mégegyszer, nemhogy meghívd a tágabb rokonságot! Ha fotót akarsz, akkor készíts egy egyszerű nyári ruhában, mert attól hogy felveszed megint a fehéret nem lesz az az érzés mint egy évvel ezelőtt. És kettős gondolataid lesznek majd tíz év múlva, hogy ez az egyes számú esküvőn készült, ez meg a kettesen.

Szerintem egy egyszerű, de szép ruhácskában menjetek, és úgy készítsetek képet. Mégegy esküvőt ne csinálj csak az esküvő érzéséért :)

2010. jún. 17. 17:33
 14/15 anonim ***** válasza:

Szia! Az egyik barátnőm minden évben elmegy a férjével ( és az azóta született két gyerekével ) a házassági évfordulójukon fényképezkedni. Szerintem kedves szokás. Ilyen esetben akár a "királylány ruha" is felvehető. Persze csak addig, amíg beleférsz. :-D

Öszvérmegoldást javasolok : polgári esküvő 2 tanuval és utána egy ebéd, fotózkodás pedig "csiniben"!

2010. jún. 18. 10:10
 15/15 anonim ***** válasza:
Én elhiszem,hogy csodás volt az esküvő,de arra figyelj,hogy az az érzés nem fog visszajönni.Ez nem lesz ugyan olyan mint az első,akár menyire is szeretnéd.Tehát lehet,hogy ahelyett,hogy újra élnéd az egészet,egy hatalmas csalódás fog érni.És ez talán még valahol mélyen az első esküvőre is vet valami árnyékot.Szerintem egy valóban szépen sikerült esküvőt nem lehet újra játszani.
2010. jún. 19. 00:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!