Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Női esküvői cipőt milyen praktikákkal kell bejáratni és mennyi idővel a nagy nap előtt?
Ha rám hallgatsz, amint megvan a ruhád, rögtön kezdj el cipőt keresni hozzá és mihamarabb bejáratni. Szerintem a lagzi előtt három hónappal legkésőbb legyen meg a cipőd, írom is miért:
1. nem fogsz mindennap abban tipegni, gondolom örülsz, ha hazaérsz munka után
2. miután feltörte a lábad egyszer, a sebeknek be kell gyógyulniuk, ami átlagosan 1 hét (nekem 2 szokott lenni)
3. nekem volt olyan cipőm, ami kétszer is feltörte a lábam és lehet, hogy sajnos, te is így jársz, akkor pedig újra hagyni kell, hogy begyógyuljon a lábadon a bibi, ez megint +1 hét
4. ki tudod tapasztalni mennyire kényelmes, maradhat-e az a Nagy Napon
Bejáratni pedig úgy tudod, hogy a lakásban mászkálsz benne.
Sok boldogságot!
-Hölgyem, néhány napig törni fogja a lábát a cipő,- mondja az eladó
-Rendben, akkor majd felveszem egy hét múlva,- válaszolja a szőke nő XD
bocsi, nem hagyhattam ki
Ez az utolsó aranyos :D
Én a lakásban szoktam járkálni az új cipőimben, de bármennyiszer is törte fel vagy nem törte fel a lábadat, a lényeg, hogy néhány ragtapaszt akkor is vigyél magaddal az esküvőre a biztonság kedvéért, és számolj azzal is, hogy ha nyáron lesz az esküvő, a melegben az izzadás miatt sokkal könnyebben töri fel a cipő a lábadat még akkor is, ha már elvileg be van járatva. Én jártam már így. Kvázi rátapadt az izzadtság miatt a bőrömre, és a szegély feltörte a kis lábujjam előtti részt. Bár ezt el lehet kerülni, ha felveszel egy harisnyát, csak azt meg kinek van kedve hordani a 40 fokban...:S
pár alkalommal járkáltam benne a lakásban és az újasszony cipőben is
szerencsére nem törte fel egyik sem a lábamat, mondjuk hajbalban azért már nagyon fájt a lábam - az egyik barátnőm, pl. le is vette és úgy ropta a nagy napján
szerintem mindenféleképpen járkálj benne előtte 1-2 héttel otthon
Én úgy teszteltem le, hogy bírni fogom-e a nagy napot a választott cipőben, hogy felvettem egy egész napos céges rendezvényre, ahol elég sokat kellett talpalni. így kiderült, hogy kényelmes-e a cipő, meddig bírom benne, ha töri a lábamat, hol kell leragasztani - biztos, ami biztos alapon. :) betörni csak úgy lehet szerintem ha használja az ember.
mondjuk én még így is mezítláb voltam a vacsi után. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!