Milyen praktikákkal újítotok a kapcsolatotokon?
Ezt egy másik kérdéshez írtam, de szerintem ide is jó (nem azért, mert reklámozni akarom magam, csak miért írjam le 2X ugyanazt :D ).
Ha te vagy a nő:
"Meg ami még jó "trükk" szerintem a féltékennyé tevésen kívül, ha mindig tudsz újat mutatni. Egy új parfüm, kicsit más stílusú ruha, mint amit eddig hordtál, új hajszín esetleg sokat számít. De a szexben is jó, ha újítasz, kipróbáltok valami újat, vagy csak néha-néha felveszel egy combfixet, vagy amiben tetszel a párodnak... Vagy mondjuk egy kedves-vicces sms napközben, stb. "
De az is jó, ha újféle közös programokat szerveztek, elmentek ide-oda, esetleg megbeszéltek egy helyet+időpontot, és ott taliztok, mint egy randin.
Ha pasi vagy, ezek nagy része akkor is igaz lehet rád is (persze a combfixes rész annyira nem, de másban azért lehet újítani :D ), esetleg apró kedveskedések, pl. virág, vagy vidd el vacsizni a párod, stb.
Sok sikert!
Nekem meg az a véleményem, ha egy fiatal pàrkapcsolatban ùjitani kell, akkor ott màr baj van.
Viszont még annyit megtehettek, hogy azt próbàljàtok ki, amit mind2-en hiànyoltok az életetekbõl.Együtt kell megbeszélnetek, hogy vajon a màsik fél is akar-e ùjitani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!