Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mi a velemenyetek arrol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a velemenyetek arrol amikor az ifju par csak penzt ker es amelle meg egy kapros sorsjegyet is?

Figyelt kérdés
Sokaknal lattam, hogy belopokent kerik a sorsjegyet, de szerintem az tok fura ha belepot kernek az eskuvore meg akkor is ha csak ilyen kis aprosagot. Viszont az otlet tetszik, hogy kernek. Szerintetek ez gaz akkor is ha nem belepokent keri az ember?
2018. jún. 17. 14:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
A sorsjegy poén, de pénzt általában nem hoz. Pénzt kérni szerintem teljesen rendben van, én is inkább pénzt adok/kapok mint egy huszonegyedik ajándékot amit aztán betehetek a panel tárolójába, mert semmi szükségem nincs rá.
2018. jún. 18. 10:47
 12/15 anonim ***** válasza:
82%

#8: Mi a saját esküvőnkön csak sorsjegyet kértünk, mégpedig azért, mert az esküvő költségét szerencsére viszonylag könnyen megengedhettük magunknak, és menyasszonytáncot semmiképp nem akartam. Nem az volt a döntés alapja, hogy matematikailag várhatóan mennyit nyerünk a sorsjegyekkel, hanem hogy a közeli rokonságon kívül senkinek ne kelljen a nászajéndékon filózni, vagy anyagilag megerőltetni magát. Ismerek olyat, aki azért nem ment el egy esküvőre, mert úgy szégyellte hogy nem lett volna tízezer forintja se rá. Na ezt akartuk elkerülni.

A szüleimet hívogatták jópáran, hogy ez most tényleg így van, pénzt se adjanak, jól értik? Persze voltak jópáran, akik ennek ellenére is tettek pénzt mellé.

A sorsjegy + menyasszonytánc kombinációt viszont én se értem.

2018. jún. 18. 10:55
 13/15 A kérdező kommentje:
Ne ertsetek felre, csak benne vagyok eg, facebookos csoportba ahol megakadt a szemem egy ilyen poszton aztan tovabb kutatva talaltam meg egy par erre vonatkozo kerdest. Csak kivancsi voltam masok velemenyere is, mert mi elszorakoznank ilyen kis "mokakkal" viszont kellemetlenseget nem akarunk. Koszonom szepen :)
2018. jún. 18. 15:11
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem belépőt szedni egy esküvőn, ahova meghívnak pofátlanság. Akkor is, ha csak egy párszáz forintos valami. A sorsjegy akkor jó ötlet, ha a párnak nincs gondja az anyagiakkal, és nem akarják terhelni a násznépet. Ha kell a pénz, akkor ne legyen mellé még sorsjegy is. Egyébként én a személyes apróságokat is szeretem. Nem egy százhuszadik porcelánkészletre gondolok, vagy egy polcon porosodó angyalkára, amitől az embernek biztos, hogy elmegy a kedve a gyerekvállalástól. De egy személyre szóló levél a borítékban legalább annyit ér, mint a mellé tett pénz.
2018. jún. 19. 14:42
 15/15 anonim ***** válasza:
53%
Sztem az gáz, ha együtt pénzt is és kaparós sorsjegyet is kér. Válasszák ki az egyiket, aztán kész.
2018. jún. 22. 09:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!