Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nászajándéknak sorsjegyet?
Nem lehet, hogy csak a menyasszonytáncra kérik? Ez elég elterjedt mostanában, a menyasszonyok már nem szeretnek pénzért táncolni, inkább kérnek sorsjegyet a fazékba. Ez a vendégek felé is tapintatosabb megoldás, hiszen nem kerül közszemlére, ki mennyit adott. Ez esetben az ajándékba szánt pénzt borítékba teszed és személyesen átadod.
Olyat még nem hallottam, hogy valaki teljes egészében csak sorsjegyet kérjen. Szerintem inkább kérdezz rá telefonon, hogy gondolták pontosan.
Ilyenről már hallottam, ez egy teljesen modern dolog :)
És akkor kapnak rengeteg kaparós sorsjegyet, amit másnap vagy akármikor lekapargat az ifjú pár és ez lesz élmény, hogy mit és mennyit nyernek a kaparóson.. :)
Nyugodtan vigyél azt, jó móka! :)
Mi is kaptunk sorsjegyet is nászajándékba, bár nem kértük, de örültünk neki.
Az egyiket egy barátuntól borítékban volt 10 darab sorsjegy, eggyel nyertünk pont annyit, amennyibe a 10 sorjegy került.
A másik pedig egy családi barát, ahol nagyon kreatív az anyuka, készített nekünk egy szárazvirág csokrot azokból a színekből amik a dekorunkban voltak, és minden virágra hjtogatott egy sorjegy virágot. Ott minden sorsjegy másmilyen volt és mindegyikkel nyerünk, volt amivel a sorsjegy árát, de volt benne egy nagyobb 200.000 forintos nyeremény is.
Nekem kifejezetten tetszik ez a sorsjegy dolog.
Sokkal jobb és tapintatosabb, mint azt beleírni a meghívóba, hogy csak pénzt lehet vinni. Az szerintem kiábrándító, ennek nem erről kell szólni.
Ha pedig ajándékot adnak, akkor általában háztartásban szükséges dolgokat szoktak. Viszont a manapság házasodók jó esetben az esküvő előtt már együtt él. Ìgy mit kezdjen mondjuk még 2 kávéfőzővel, ha azt kap? :D
Szóval ha sorsjegyet kérnek, azt vigyél. Neked nem esik jobban, hogy nem konkrétan pénzt kèrnek?
Voltam olyan esküvőn, ahová sorsjegyet "kellett" vinni.
Ennek ellenére kb. mindenki adott pénzt vagy más ajándékot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!