Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leengedett uszály az egész lagzin?
Figyelt kérdés
Saját ruha nem félteném2018. jún. 7. 16:53
2/9 anonim válasza:
A te ruhád, azt csinálsz vele, amit akarsz. Tőlem akár fel is gyújthatod.
3/9 anonim válasza:
Én inkább a motoros vontatóra szavazok, ha az uszályt elkapja a sodrás, akkor meg sem áll a tengerig!
4/9 anonim válasza:
Egészségedre, de előtte ígérd meg mindenkinek, hog fizeted a rehabot, ha a kezét-lábát töri, mert hasraesik benne :)
5/9 anonim válasza:
Rohadt kényelmetlen lesz egész nap. Figyelni hogy ne lépj rá, más se essen hasra benne.
6/9 anonim válasza:
Szerintem is nagyon kényelmetlen lenne, folyton azzal kellene foglalkoznod, hogy ne akadjon be, ne lépjenek rá. Ok, hogy nem féltenéd, de elég hülyén nézne ki, ha a nap felét félig leszakadt ruhában töltenéd vagy éppen átesnél valakin :). Táncolni tuti lehetetlen benne. Nekem bőven elég volt a szertartáson folyton az uszályra figyelni (leülni horror benne: rá ne tedd a széket, a tanú át ne essen rajta, stb - a ceremónia alatt pedig végig a leülés-felállás-leülés-felállás megy). Illetve szerintem csak akkor áll szépen, ha meg is igazgatják folyton.
De próbálgasd otthon, ha saját ruha. :)
7/9 anonim válasza:
8/9 anonim válasza:
szerintem kényelmetlen.
Utolsó válaszoló miért linkékkel egy 2 -ével ezelőtti posztot?
9/9 anonim válasza:
#8 mert az elmúlt 2 évben nem volt olyan jelentős változás, ami érvémytelenítené az akkori válaszokat, és mert ez a gyakori kérdések, aminek épo az a lényege, hogy nem kell egy kérdést milliószor feltenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!