Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nem akarom felvenni a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akarom felvenni a párom nevét! Ő ezt nem fogadja el. Mit tegyek? Van még, aki nem vette fel a párja nevét?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A párom vezeték neve egyben egy férfi keresztnév is,ami miatt nem szeretném felvenni a nevét.Főleg nével a végével úgy érezném,mintha valami öreg asszony lennék. :D

Viccet félre téve..tényleg nem szeretném.Nem hangzana jól az én vezetéknevem mellett sem,kötőjeles formában se szereteném.Ragaszkodoma sajátomhoz. Ő meg azzal fenyeget,hogy akkor nem lessz esküvő. Már rosszul érzem magam,hogy én vagyok a gonossz,amiért nem tetszik a névfelvétel. :(

Van még aki nem vette fel a párja nevét? Hogy reagált a párotok?

2018. jún. 3. 08:27
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

Én sem vettem fel a férjem nevét. Nekem úgy tetszett a nevem ahogy van, nem akartam mást megszokni. Férjemnek nem volt ellenvetése, rámhagyta a döntést.

De ha egy ilyet beszólt volna, mint a tiéd, én mondtam volna le az egészet. Nem az uram, vagy gazdám hogy parancsolgasson meg fenyegessen. Állj ki magadért, és nagyon-nagyon gondold meg ezt az esküvőt, mert ez most még "csak" név, de aki ilyen szinten van, hogy minden úton módon érvényesiteni akarja az akaratát, attól sok jót ne várj. Ez egy intő jel, még időben.

2018. jún. 4. 17:40
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

Esküvő előtt vagyunk, nem fogom felvenni a nevét. Van sajátom, és szeretem.

Viszont, ha ilyent mondana, túlzás nélkül lemondanám az esküvőt. Fölöttem nem kell zsarnokoskodni, felnőtt vagyok, egyedül is tudok dönteni.

Gondolom, a gyerek nevét hasonlóan ő választaná, meg máaban is parancsolgatna. Sok helyen csak esküvő után bújik ki a szög a zsákból.

2018. jún. 5. 10:25
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
Gondolkodj el hogy ilyen emberhez hozzámenni, nem lesz boldog házasság ha már ezt így kijelenti. Én se veszem fel a párom nevét és semmi gondja vele.
2018. jún. 5. 19:08
 24/25 anonim ***** válasza:
79%

Mindig is idegenkedtem ettol a feudalis szokastol.

Van sajat nevem

Sajnalom hogy nem azt adtam a gyerekeimnek komolyan

A gyerekeknek szerintem anyai agon lenne legjobb a nevet orokolni

2018. jún. 9. 08:48
 25/25 anonim ***** válasza:
lett esküvő?
2021. máj. 31. 14:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!