Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nem akarom felvenni a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akarom felvenni a párom nevét! Ő ezt nem fogadja el. Mit tegyek? Van még, aki nem vette fel a párja nevét?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A párom vezeték neve egyben egy férfi keresztnév is,ami miatt nem szeretném felvenni a nevét.Főleg nével a végével úgy érezném,mintha valami öreg asszony lennék. :D

Viccet félre téve..tényleg nem szeretném.Nem hangzana jól az én vezetéknevem mellett sem,kötőjeles formában se szereteném.Ragaszkodoma sajátomhoz. Ő meg azzal fenyeget,hogy akkor nem lessz esküvő. Már rosszul érzem magam,hogy én vagyok a gonossz,amiért nem tetszik a névfelvétel. :(

Van még aki nem vette fel a párja nevét? Hogy reagált a párotok?

2018. jún. 3. 08:27
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%

"Ő meg azzal fenyeget,hogy akkor nem lessz esküvő."

Ha ezt komolyan gondolja akkor nem tudom mennyire jó ötlet hozzámenni.

2018. jún. 3. 08:35
 2/25 anonim ***** válasza:
95%
Ha ezzel fenyeget, akkor szerinted szeret?
2018. jún. 3. 08:35
 3/25 anonim ***** válasza:
100%
Első férjemét felvettem az ő kérésére és nem meggyőződésből. Rossz döntés volt. Másodikra már ragaszkodtam a saját nevemhez. Férjem megértette, apukám örült :). A neved a te sajátod. Neked kell hordani, aláírni, élni vele. Azt tedd, ami neked tetszik. Ha emiatt nem vesz el, akkor ott nagyon nem lehet nagy a szerelem. Inkább birtoklási vágynak tűnik. Ha szeret, bármilyen névvel szeret. Apropó, férj is felveheti a feleség nevét. Vesd fel neki ezt. Gyanítom, így már nem tetszene neki. Ha ő sem hajlandó, kvittek vagytok. Ha emiatt nem vesz el, jobb is. Előbb a neved, aztán a ruházatod, a barátaid, a családod, a munkád. Erted...
2018. jún. 3. 08:37
 4/25 anonim ***** válasza:
95%

Még valami.

Megértem, ha ez neki fontos. Neki meg azt kell megértenie, hogy neked meg nem tetszik, te nem szeretned. Ez a névfelvétel lehet kérés részéről, de ő zsarol vele. Ez gáz.

2018. jún. 3. 08:41
 5/25 anonim ***** válasza:
100%

Ha emiatt nem vesz el, akkor nem is passzoltok össze, keress hozzád illőt, ő meg keressen olyat, aki szívesen teljesíti ezt a kérését. Örülj neki, hogy még esküvő előtt vagytok, jobb most szétmenni, mint később válni.

A neved a sajátod, neked kell vele együtt élni, én sem módosítanám az enyémet akármire.

2018. jún. 3. 08:47
 6/25 anonim ***** válasza:
95%
Tudod, mit, nálam meg amiatt nem lenne esküvő, hogy ilyet kiejtett a száján... Mit képzel magáról? Mondom ezt úgy, hogy felvettem a férjem nevét kötőjelesen, de azért mert nekem így tetszett. Ő pedig örült neki, de eszébe sem jutott elvárni.. Milyen alapon? Ez egy lehetőség, régen lehet hogy nagyobb elvárás volt, hogy felveszi a nő a férfi nevét és punktum. De ezt had döntsük el már mi.. Ilyen begyöpösödött pasihoz hozzá nem mennék... Azt is el várja, hogy minden házimunkát te csinálj meló mellett? Dolgozhatsz egyeltalan? Vagy csak szülnöd kell majd és öt kiszolgálni? 😀 Mindig így fenyegetőzik?
2018. jún. 3. 08:55
 7/25 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek az előzőekkel. Keress olyan pasit, aki nem szellemi fogyatékos.
2018. jún. 3. 08:56
 8/25 peca1000 ***** válasza:
77%

Az én vezetéknevem Páncél az asszonyé Katona.

Felvette a Páncél Katona vezetéknevet.

Majdnem válás lett abból, hogy a gyereknek is ezt a vezetéknév párosítást adta volna.

Azért nem egyeztem bele, mert akkor Páncélos katonának csúfolták volna. A sima Páncélnak nem örült, mert akkor a vezetékneve nem öröklődik tovább.

Szerencsére nem lett gyermekünk, mégha más okok miatt is.

2018. jún. 3. 08:57
 9/25 peca1000 ***** válasza:
100%

Ja és engem nem zavart volna, hogy megtartsa az eredeti nevét.

Sokszor még a régi, lánykori nevén mutatom be, mert az úgy egyszerűbb, rövidebb, és ez rögződö

2018. jún. 3. 09:01
 10/25 peca1000 ***** válasza:
90%
rögződött belém :)
2018. jún. 3. 09:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!