Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nem akarom felvenni a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akarom felvenni a párom nevét! Ő ezt nem fogadja el. Mit tegyek? Van még, aki nem vette fel a párja nevét?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A párom vezeték neve egyben egy férfi keresztnév is,ami miatt nem szeretném felvenni a nevét.Főleg nével a végével úgy érezném,mintha valami öreg asszony lennék. :D

Viccet félre téve..tényleg nem szeretném.Nem hangzana jól az én vezetéknevem mellett sem,kötőjeles formában se szereteném.Ragaszkodoma sajátomhoz. Ő meg azzal fenyeget,hogy akkor nem lessz esküvő. Már rosszul érzem magam,hogy én vagyok a gonossz,amiért nem tetszik a névfelvétel. :(

Van még aki nem vette fel a párja nevét? Hogy reagált a párotok?

2018. jún. 3. 08:27
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Ha ezt a kérdést így kezeli, mi lesz a komolyabbakkal. Érzelmileg szerinted érett és felnőtt ember? Vagy minden problémát zsarolással fog megoldani. Én nagyon elgondolkodnék, hogy kihez készülök hozzámenni.
2018. jún. 3. 09:01
 12/25 peca1000 ***** válasza:
76%
rögződött belém :)
2018. jún. 3. 09:02
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Ja és én sem vettem fel. A férjem rám hagyta a döntést, mert az én nevem. Neki mindegy volt.
2018. jún. 3. 09:03
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Anyukám a saját nevét tartotta meg, így nekem ez volt a természetes. Szóval szerintem nem mindegy hogy a feleség felveszi-e a férje nevét, hanem kiaszottul mindegy. :)
2018. jún. 3. 09:11
 15/25 BlackSword ***** válasza:
90%
Meg milyen már??? Minta Sándorné??? Sanyi néni...
2018. jún. 3. 10:56
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

7-es:azért a szellemi fogyatékosokat ne bántsuk,legtöbbjük tök jó indulatú.

Kérdező,te se vagy normális,ha ezek után még hozzá akarsz menni.

Megjegyzem:még nem voltam hasonló cipőben,de csak akkor venném fel a férjem vezetéknevét,ha tetszik a hangzása,amúgy nem.

2018. jún. 3. 10:57
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk fordítva van, én szeretném felvenni a nevét, ő meg annyira nem akarja. De ez az én nevem, én fogom viselni, az én döntésem. Ő van annyira intelligens, hogy ezt felfogta.

Leülnék vele átbeszélni higgadtan, hogy miért gond ez neki ennyire? Valószínűleg valami mélyebb probléma húzódhat a háttérben.

2018. jún. 3. 13:42
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Ha engem bárki fenyegetne, asszem addig lenne a párom-vőlegényem :D
2018. jún. 3. 16:32
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Mindentől függetlenül én is átgondolnám a helyedben a házasságot, mert a zsarolás nagyon rossz előjel és később még durvább dolgok jöhetnek.
2018. jún. 3. 20:00
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem inkabb ne menj hozza, nem komplett szegeny.

Nalunk szoba se kerult mi lesz a nevem eskuvo utan. Mikor mentunk a hivatalba bejelentekezni ott ugye feljegyzik elore. Kerdezte a hivatalnok mi lesz a nevem. A valaszom az volt marad ami van most. A leendo ferjem meg sem rebbent, o is azt valaszolta neki is marad ami most van. 😀

Ha ebben a kerdesben sem ertetek egyet sok baj lesz meg....

2018. jún. 4. 10:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!