Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akarom felvenni a párom nevét! Ő ezt nem fogadja el. Mit tegyek? Van még, aki nem vette fel a párja nevét?
Sziasztok!
A párom vezeték neve egyben egy férfi keresztnév is,ami miatt nem szeretném felvenni a nevét.Főleg nével a végével úgy érezném,mintha valami öreg asszony lennék. :D
Viccet félre téve..tényleg nem szeretném.Nem hangzana jól az én vezetéknevem mellett sem,kötőjeles formában se szereteném.Ragaszkodoma sajátomhoz. Ő meg azzal fenyeget,hogy akkor nem lessz esküvő. Már rosszul érzem magam,hogy én vagyok a gonossz,amiért nem tetszik a névfelvétel. :(
Van még aki nem vette fel a párja nevét? Hogy reagált a párotok?
7-es:azért a szellemi fogyatékosokat ne bántsuk,legtöbbjük tök jó indulatú.
Kérdező,te se vagy normális,ha ezek után még hozzá akarsz menni.
Megjegyzem:még nem voltam hasonló cipőben,de csak akkor venném fel a férjem vezetéknevét,ha tetszik a hangzása,amúgy nem.
Nálunk fordítva van, én szeretném felvenni a nevét, ő meg annyira nem akarja. De ez az én nevem, én fogom viselni, az én döntésem. Ő van annyira intelligens, hogy ezt felfogta.
Leülnék vele átbeszélni higgadtan, hogy miért gond ez neki ennyire? Valószínűleg valami mélyebb probléma húzódhat a háttérben.
Szerintem inkabb ne menj hozza, nem komplett szegeny.
Nalunk szoba se kerult mi lesz a nevem eskuvo utan. Mikor mentunk a hivatalba bejelentekezni ott ugye feljegyzik elore. Kerdezte a hivatalnok mi lesz a nevem. A valaszom az volt marad ami van most. A leendo ferjem meg sem rebbent, o is azt valaszolta neki is marad ami most van. 😀
Ha ebben a kerdesben sem ertetek egyet sok baj lesz meg....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!