Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Van itt olyan, akinek volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan, akinek volt fogadalom-megerősítése, vagy másmilyen 2. esküvője ugyan azzal a párral?

Figyelt kérdés

21 évesen házasodtunk, nagy, 120 fős esküvőnk volt, de sok minden nem úgy volt, ahogy azt szerettem volna. Azért esküdtünk olyan korán, mert akkor volt egy alaptőkénk hozzá, úgy gondoltuk, utána majd mindig másra kell gyűjteni, nem lesz rá. De nem így lett, szerencsére elég szépen keresünk. 6 éve vagyunk házasok, 9 éve vagyunk együtt.

Sajnos különböző okok miatt templomi esküvőnk nem volt, ami nekem hiányzik. Nagyon bután nézne ki, ha mondjuk a 10. évfordulónkon (vagy kapcsolati vagy házassági) tartanánk még 1 esküvőt, ahol templomi szertartás lenne és egy vacsi? Nem olyan hajnalig táncolós lagzi, kevesebb emberrel is, olyan 70-80fővel kb. Vagy nem is tudom, mi lenne a létszám. De ez a lényeg, hogy végülis volt egy nagy esküvőnk, lagzival mindennel, és tartanánk mégegyet, csak más szertartással.

Mit szólnátok, ha meghívót kapnátok egy ilyen rendezvényre?

(kikötnénk, hogy tényleg senki semmit ne hozzon ajándéknak, nem az a cél)

2018. máj. 24. 12:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
53%
8# pont ez a nevetséges, hogy második alkalom és 70 fővel...
2018. máj. 24. 16:04
 12/14 anonim ***** válasza:
42%
Nevetséges. Én nem mennék el.
2018. máj. 24. 18:49
 13/14 anonim ***** válasza:
Szűk családi körben rendben van. Elmentek egy szép napon, szolidan megtartjátok, utána meg esztek egy finomat, de 70-80 fő nekem túlzás. Másnak az első esküvőjén sincsenek ennyien.
2018. máj. 27. 08:36
 14/14 A kérdező kommentje:
apámnak 3 testvére van, anyósomnak 7, már szinte mindnek családja, s velük tartjuk is a kapcsolatot. Kivel heti, kivel havi szinten. Azt nem tehetem meg, hogy egyik nagybácsit elhívom, másikat meg nem. Akikkel meg minden héten talizunk, azzal sem csinálhatom, hogy nem hívom. Most ha csak 1 gyerekkel is számolunk, bár inkább 2-3 van, az is 10 tesvér+család 30 ember. És akkor még a szülők, nagyszülők, saját testvér és családjuk nincs sehol. Ez a létszám nálunk valóban a közeli család.
2018. jún. 21. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!