Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolsz arról, ha egy jogászlány, akinek korábban orvos-ügyvéd pasijai voltak, férjhez megy egy autóértékesítőhöz?
"Én már egy fősulit végzettet sem tudnék magam mellett elképzelni. Pedig az is diplomás."
Hát, sok boldogságot nektek is!
Gratulálok! Igazi kis elitista liba vagy. Azért remélem majd visszanyal az a bizonyos fagyi és egyszer téged vesz valaki így semmibe. Csak hogy érezd a törődést! :) Tényleg igaz, hogy ennyire elhitetik veletek az egyetemen, hogy ti vagytok a "társadalom krémje"? Vagy csak magadtól? Ha valamiről, hát pont a jogászokról jut mindig eszembe, hogy milyen jól értenek a hazugsághoz. És hogy a politikusok is jogászdiplomával lopnak-, csalnak és hazudnak. Erre nem biztos, hogy büszke lennék. Bár lehet a politikusi pálya épp neked való...
Remélem nem Te vagy az a bizonyos jogászlány, mert akkor az a bizonyos autóértékesítő jobbat érdemel. Emberileg.
ez fantasztikus kiscicám.
És azt elárulnád, hogy odahaza te mit teszel a perselybe ezért?
Mert hogy az a csávó sem a két szép szemedért fog téged elvenni feleségül, akit te ilyen körülmények között magadnak elképzelsz az 100%.
Nem te lennél az első, akit megszívatnak ezzel, csak szólok.
Ha mégis esküvő lenne, készülj fel, hogy előbb utóbb te is megismered a zöldkártya vagy a pénz - és kölcsönalapú házasságoknak a fogalmát.
Hogy kivétel erősítse a szabályt : ha nem a pénz, akkior egy beteg, nimfomán pasi is lehet az illető, akihez képest Christian Grey egy angyalka.
Pusz, pusz: egy főiskolás lány, aki már hallott egyet és mást ebben az életben
Az én barátnőm is jogász.
Állami szektorban dolgozik, és én tartom el a főiskolámmal, mivel az informatika egy csöppet keresettebb ma a piacon, mint a jogászok.
(persze te még azt hiszed nyuszi, hogy majd sztárügyvéd leszel, milliós bérekkel, de az a jogászok igen kis része).
Mindent félreértetek.
A pasi olyan kis eccerű(sic!!!).
Tudom, József Attilának sem volt egyeteme, mégis, ő azért más lett volna.
Utolsóka,aha biztos egy állig-ben dolgozó nőt, azt el el tartani,de nem hiszem.
Lehet a Maldív-szigetekre utazást Te fizeted,de azért gondolom,megélne egyedül is,csak nem Maldívra menne nyaralni,hanem Tiszafüredre.
Vagy Agárdra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!