Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolsz arról, ha egy jogászlány, akinek korábban orvos-ügyvéd pasijai voltak, férjhez megy egy autóértékesítőhöz?
Figyelt kérdés
2018. máj. 19. 11:20
1/38 anonim válasza:
Felnőtt vagyok, azt gondolom, hogy mindenki foglalkozzon a saját dolgával.
(ha meg te vagy a lány, akkor azt, hogy nem kellene még erőltetned ezt a házasság dolgot, mert gyerek vagy)
2/38 anonim válasza:
Azt, hogy legyenek boldogok, sok boldogságot nekik! :)
3/38 anonim válasza:
Most mire gondolsz? Hogy "rangon alul" házasodik?? Ezzel a gondolkodás móddal nem biztos hogy neked való a házasélet...
5/38 A kérdező kommentje:
Én már egy fősulit végzettet sem tudnék magam mellett elképzelni.Pedig az is diplomás.
2018. máj. 19. 11:40
6/38 Költőnő? válasza:
Hűha, akkor ezek szerint te überraj vagy.
7/38 anonim válasza:
"Én már egy fősulit végzettet sem tudnék magam mellett elképzelni.Pedig az is diplomás."
:D))))))))
LOL!!! Az utolsó nő, aki lenézte a főiskolám társadalomtudományokból PhD-zet, és a hideg vízre valót nem kereste meg, ezzel kompenzálta azt, hogy a fene nagy diplomájával simán éhen hal :)
9/38 anonim válasza:
Én “jogászfiú” voltam, de otthagytam az egyetemet. Most négyszer annyit keresek, mint a volt évfolyamtársaim.
10/38 anonim válasza:
Azt, hogy nem a diploma vagy a pénz az értékmérője egy párkapcsolatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!