Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ti mit tennétek? Koszoruslányn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek? Koszoruslánynak kértek fel!

Figyelt kérdés

Véleményetekre lennék kíváncsi . Felkért egy nagyon jo baratnom koszoruslánynak . A ruhánk 15 ezer forint lenne amit nekunk kene allni ?! Már ezt sem értem hisz ugy tudtam hogy ezt nem a koszoruslányok szoktak . És egy olyan ruha lenne varratva amit utana a budos eletbe nem vennek fel.

Mondtam hogy en ezt sajnos nem tudom kifizetni . Eleve 200 km az ut a lagziig . Szallast kell megoldanom paromnak ruha . Es még azert valami nászajandeknak is orulnenek gondolom .

Mikor ezt kozoltem , beirt a koszoruslanyok csoportjaba hogy kinek nem volt meg tiszta hogy onkoltseges a ruha es hogy megfelel e igy mindenkinek ? Persze mindenkinek jo . Csak nekem nem lenne . Nem tudom kifizetni azt a ruhat es nem is akarom , hogy mondjam ezt el hogy ne bantsam meg ? Már inkabb legszivesebben nem is lennek koszoruslany .

2018. máj. 9. 12:45
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Ahhh 8 as de jó volt köszi 😅😅😅😅

Megkíméltem magam egy ilyen helyzettől szerencsére !

2018. máj. 9. 14:13
 12/16 anonim ***** válasza:

Kérdező, ezt írtad a kérdésben:

"Mondtam hogy en ezt sajnos nem tudom kifizetni . "

De hát akkor lényegében megmondtad a barátnődnek, nem? Ebből nem érti meg?

2018. máj. 9. 16:24
 13/16 anonim ***** válasza:
én bekamuznám, hogy felnőttkori bárányhimlőm van, és lemondanám az egész esküvői részvételt.
2018. máj. 10. 05:04
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
én azt mondanám hogy akkor megyek Kenyába és megvan már a repülőjegy.
2018. máj. 11. 21:01
 15/16 A kérdező kommentje:
Jah valami ilyesmi lesz. 10 éves barátságot dobott el egy menyaszörny ! Grat !
2018. máj. 12. 08:50
 16/16 anonim ***** válasza:
Én egyrészt megmondanám, hogy erre tényleg NINCS pénzem, de megemlíteném azt, hogy egyébiránt is úgy illik, hogy amennyiben meghatározott kívánalma van a menyasszonynak, ő fizet (az, hogy a többieknek oké... hát valszeg csak nem akarták megbántani vagy a többiek előtt akadékoskodónak tűnni, vagy csak simán olyan pénzesek, hogy nekik 15e Ft egy ruhára, amit utána nem tudnak felvenni, semmi). Megbántani amúgy is meg fogod, ha egoista. Ha nem, csak nincs képben, akkor talán nem.
2018. máj. 14. 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!