Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Koszorúslánynak kértek fel. Így elvállaljam?
1: gratulálok a babához :)
2: nekünk az esküvőnk a társaság babavállalásai szempontjából igen szerencsétlen időpontban volt, sokaknak akkoriban született a pici, másoknak fél vagy 1-2 éves gyerkőcei voltak. Egyáltalán annak örültünk, hogy be tudtak ugrani a lagzi legelejére, pláne a nagyon pici babások- 3 hónapos pöttömkével nehéz szerintem megoldani, hogy ne csak, hogy az esküvőre eljuss, de még ilyen fontos szerepet is tölts be (bár nem mindenki olyan, mint én, de nálam speciel a koszorúslányok voltak, akik egész este ugráltak körülöttem, segítettek pisilni, szervezkedtek, rendet tartottak, ha mi a férjemmel éppen nem voltunk elérhetőek vagy máshol voltunk. Nyilván mást is megkérhet a pár, nem arról van szó, de nálunk alapvetően a koszorúslányoknak ez volt a "lényege", ezt pedig ilyen pici babával nem az, hogy ők nem akarnák, ti nem biztos, hogy tudni fogjátok vállalni).
Remélem egészséges és szép kisbabátok születik!
Pár hónapos korban nem tudod előre hogy mikor milyen hangulata lesz a kicsinek. Lehet hogy békésen szundikál, lehet hogy végigordítja az egészet, ezért ne vállald el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!