Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezüst gyűrűvel összeházasodni?
hasonló gyűrűt vennénk.Szerintetek megteszi ez vagy sem?Anyagiak miatt nem telik arany gyűrűre sajnos.De szeretnénk összeházasodni.
Szerintem szép, és pl én személy szerint sokkal jobban szeretem az ezüstöt mint az aranyat. De egyebként úgyis az számít, hogy szeretitek egymást!
Nagyon nagyon sok boldogságot Nektek:))
Hát, valóban szép, nem tudom az arany árát, de ez is elég húzós. Viszont nagyon sokan fémallergiásak, azok orvosi fémből készült karikagyűrűvel házasodnak. Azok is gyönyörűek, és a gyűrű jelkép, nem azt tart titeket össze, hanem a szerelem, szeretet. Sokan gyűrűt tetováltatnak az ujjukra, nekem az is tetszik, ha profi készíti. Na, az örök darab:-)
Nagyon sok boldogságot!!!
egyetértek az elözö válaszadókkal. Tényleg nagyon szép! Nem a gyürü anyaga a lényeg, hiszen csak egy tárgy, hanem a jelentése. Nekünk is ezüst a karikagyürünk. Méghozzá a régi, az elsö, amit akkor vettünk mikor tényleg nem volt pénzünk. A szívemhez így is közelebb áll mint bármilyen arany vagy csicsás gyémánt.
Vegyétek csak meg és sok boldogságot!:)
22/L
Én simán inkább ezt választanám,mint az aranyat,nagyon tetszenek.
Amúgy lehet én vagyok a hülye, de 8-10 ezer forint körüli árak vannak,szerintem egy olyan dologért,amit jobb eetben egész életedben viselni fogsz egyáltalán nem drága...Egyszeri befektetés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!