Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » 4-5 hónapos terhesen valakinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

4-5 hónapos terhesen valakinek volt esküvő? Ti akartátok így az esküvőt? Jól éreztétek magatokat?

Figyelt kérdés

Tegnap tudtam meg h terhes vagyok és 3 hónap mulva fogunk összeházasodni a párommal.

Én így nem szeretnék de a párom már nagyon akarja.

2018. ápr. 13. 20:25
 1/7 anonim ***** válasza:
49%

Anyum 5 hónapos volt mikor férjhez ment. Kénytelen volt mert a vallásos dédnagyszüleim szélütést is kaptak volna, ha nem házasságban születik gyerek (falusi berögződés).

Nem tudom hogy érezte magát, de jó tudni, hogy már én is ott voltam a lagziban. :D

Egyébként reálisan nézve szerintem menj bele, ha már férjhez akarsz menni. 5 hónaposan még annyira nem látszik rajtad és jobb mintha később, szülés után vacakolnátok ezzel mert nem feltétlenül leszel jobb állapotban. Egy újszülettre meg nem árt, ha folyamatosan felügyelnek még. Most csak ezért felesleges 1-2 évet csúsznia, ha már le vannak szervezve a dolgok.

2018. ápr. 13. 20:29
 2/7 anonim ***** válasza:
39%
*5 hónapos terhes, mielőtt valaki vicces kedvében lenne. :)
2018. ápr. 13. 20:30
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Én elhalasztanám egy évvel. Akkor már meg lesz a baba is. Vagy most csak simán egy 2 tanús aláírásos házasságot csinálnék, hogy ne kelljen bajlódni az apasági papírral. Aztán egy év múlva meg lenne egy "igazi" esküvő, vendégekkel, szép ruhával stb
2018. ápr. 13. 21:12
 4/7 anonim ***** válasza:
73%
Ebben szerintem semmi kifogásolható nincs. Akiket ismerek, azok jól érezték magukat ilyen helyzetben.
2018. ápr. 13. 21:53
 5/7 anonim ***** válasza:
66%

Én 2 éve áprilisban teszteltem pozitívat, és júliusra terveztük a lagzit. Akkor már fél éve szerveztük az esküvőt, és nem valtoztattuk meg a dátumot. Napra pontosan 20 hetes voltam aznap, de eszünkben sem volt halasztani.

Akkor még normál terhesség esetén nem vagy a nehéz részénél és siman bírni fogod. Én hajnal 4-ig táncoltam.

Az meg, hogy terhesen esküvő... Régen lett volna kirívó, ma már annyira hétköznapi dolog, mint például hétköznap farmerben 2 tanúval.

Ha meglesz a baba, még ennyi kedved, erőd és időd sem lesz újra szervezni és végigcsinálni az esküvő napját, most még viszonylag problémamentes lehet. Hajrá és sok boldogságot!

2018. ápr. 13. 21:59
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem epp olyan eskuvom volt 7 honapos terhesen, mint amilyen akkor lett volna ha nem vagyok terhes. 20 fo, csak csalad. 15 perc Varoshaza, aztan ebed, beszelgetes aztan haza. Csin kis nyari ruhaban voltam, csak nagyobb meret kellett. Ennyi az egesz, sosem vagytam tobbre.
2018. ápr. 14. 10:07
 7/7 anonim ***** válasza:

Persze, akkor már nem hánytam, a ruhám empire fazonú volt, szóval jah.

Energikus voltam, annyi, hogy a pezsgőből csak látszat-kortyot ittam.

2018. ápr. 16. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!