Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Miért házasodnak mostanában...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért házasodnak mostanában annyian terhesen?

Figyelt kérdés

Miért nem lehet először esküvő, ami régen megszokott?

Miért csak teherbeesés (ami sokszor tervezett) vagy a gyerek születése után jut eszükbe, hogy meg kéne házasodni, holott már sokan előtte évekig jegyben jártak?

2010. jún. 12. 01:26
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
29%
Ismerek olyat, akik már egy ideje együtt voltak, aztán becsúszott egy nem tervezett terhesség. Mivel viszonylag jól megvoltak, nem bánták, nem vetették el, de házasságról szó sem volt. Aztán a rokonság, főleg ugye az idősebb generáció csak addig unszolta őket, mondván "legyen neve annak a gyereknek" amíg csak összeházasodtak. Pedig egyik sem így tervezte az életét, csak valahogy jöttek a dolgok lépésről lépésre. Aztán most, a sokadik ilyen apró lépés után csak néznek maguk köré, hogy "úristen, hol vagyok, hogy kerültem ide, ki ez itt mellettem?".
2010. jún. 12. 17:37
 22/34 anonim ***** válasza:
11%

Nos én terhesen házasodtam a múlt hónapban. Hogy miért, mert így jött össze: ősszel kitaláltuk az időpontot, decemberbe megtartottuk az eljegyzést és januárba áldott állapotba kerültem:)

Nyilván előrébb lehetett volna hozni, de addigra a legtöbb szolgáltató le volt foglalva, így 21 hetes megtartottuk az eredeti időpontban a 70 fős lagzit.

Amúgy elég lazán védekeztük, így az sem lett volna meglepő, ha hamarabb jön a baba és az is benne volt a pakliban, hogy éveket kell rá várnunk, hiszen mindketten 30 fölött vagyunk.

2010. jún. 13. 13:54
 23/34 anonim ***** válasza:
Szerintem Neked konkrétan egy személy csípi a szemedet, aki esetleg terhesen ment férjhez (vagy terhes nőt vett el). Nekem is vannak ilyen ismerőseim, de hogy ezzel foglalkozzam? Kit érdekel? Mindenki azt csinál amit akar, tud...Te még nem házasodtál ezek szerint, ki tudja a te esküvőd hogy jön majd le mások szemében.
2010. jún. 15. 13:30
 24/34 A kérdező kommentje:
Nem képzeld még véletlenül sem vagyok féltékeny senkire, az esküvőm jövő nyáron lesz, konkrétan több terhesen házasodó ismerősöm is van, sőt a környékünkön az esküvők felénél terhes a menyasszony. Csak tudod nem kell messzire menni, nem hogy 50-100, de még 20 évvel ezelőtt ez elképzelhetetlen volt, igen voltak terhes menyasszonyok, de nem tömegesen és úgy titkolták ahogy csak tudták és lehetőleg nem óriás pocakkal álltak oltár elő, hanem amikor még nem látszott.
2010. jún. 15. 13:40
 25/34 anonim ***** válasza:
Még mindig nem értem miért zavar téged ez ennyire? Valami fóbiád van a pocakos menyasszonyoktól, vagy mi? Örülj a saját mennyegződnek, szervezkedj, és vigyázz, nehogy még előtte terhes légy.
2010. jún. 15. 13:51
 26/34 anonim ***** válasza:
50%
Tényleg viccesek a hetedik-nyolcadik hónapban lévő nők a szűziességet jelképező hófehér ruhában=) De ugyan, kit érdekel... Infantilissé válik a társadalom, nem várhatod, hogy gondolkozzanak. A kisgyerek sem tud.
2010. jún. 15. 14:04
 27/34 anonim ***** válasza:
69%
Jó a kérdés, bár engem ez sosem érdekelt. Nekem is most ment férjhez egy 19 éves másodunokatesóm, nagy pocakja van a fényképeken. Így jött nekik össze. Ha nem szégyellik. Ez régen volt szégyen. A mai világban, amikor az erkölcs sehol sincs, én azt mondom, hogy ez legyen a legerkölcstelenebb dolog a világon.
2010. jún. 15. 14:24
 28/34 anonim ***** válasza:
100%
Tudjátok mi az érdekes? Nálunk egy év volt esküvő 5 év együttélés után. Eldöntöttük,hogy akkor most akarunk és 2 hónappal késöbb már meg is volt a lagzi. Egyszerűen nem szeretjük elhúzni a dolgokat,mind a ketten pörgősek vagyunk. Már akkor uis bármikor jöhetett volna a baba,de én úgy voltam vele,hogy vagy mielőtt terhes leszek vagy majd akkor ha a baba akkora,hogy ő is ott lehet. A legjobb,hogy a fél rokonság nem akarta elhinni,hogy nem vagyok terhes,hiába mondtuk. Még 3 hónappal esküvő után is kérdezgették,hogy tényleg nem vagyok már 4-5 hónapos? Engem személy szerint már ez zavart,hogy nem lehet elhinni,hogy vannak aki egyszerűen több év együttélés után hírtelen megérzik,hogy most vagy soha. Baba azóta sincs még sajnos,most meg mindenki ezzel piszkál:(
2010. jún. 15. 14:31
 29/34 anonim ***** válasza:
65%

Anyukám pl. 5 hónapos terhes volt az apukámtól, amikor férjhez ment (21 évvel ezelőtt). Nagy esküvő volt, ráadásul a városban mindenki ismerte, de egy ügyes ruhával el tudta takarni a pocakját (hiszen nézegetem a képeket és még nem nagyon látszódom rajta :D). Szerintem amíg nem feltűnő a menyasszony pocakja, addig nem gáz...utána se annyira, hiszen modern világban élünk, örüljünk neki, hogy egyáltalán megházasodnak! Max. nem hagyományos... Amúgy meg egy ilyen döntés 2 emberen múlik, nem kell mindent a babára fogni! Ha bármelyik fél nem akarná, akkor mondjon simán nemet, akkor sem dől össze a világ!

21/L

2010. jún. 15. 15:05
 30/34 anonim válasza:

Szerintem a papírok, ügyintézés miatt is van az hogy egyesek a terhesség miatt házasodnak. Testvérem is terhesen házasodott. Nem is volt nagy lagzi. Én is terhes vagyok, mégsem akarok házasodni...

Különben is abban mi a poén, az ember nem táncolhat kedvére, nem ihat alkoholt, stb... inkább majd szülés után pár évvel - akkor csapunk egy jó nagy murit! :)

2010. jún. 15. 15:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!