Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért házasodnak mostanában annyian terhesen?
Miért nem lehet először esküvő, ami régen megszokott?
Miért csak teherbeesés (ami sokszor tervezett) vagy a gyerek születése után jut eszükbe, hogy meg kéne házasodni, holott már sokan előtte évekig jegyben jártak?
Mert se pénz, se posztó. Idő meg végképp nincs megszervezni az esküvőt/lagzit.
Persze az érkező pici erősen megkatalizálja a folyamatot. Nálunk pl. esküvő volt tavaly, lagzi meg majd lesz, ha lesz pénz+idő megszervezni.
Különben meg tessék örülni, hogy ebben a fertő liberális mai világban egyáltalán összeházasodnak a népek, ha gyün a gyerek. :DD
Ne értésétek félre nem vagyok én gyerek és boldog párkapcsolat ellenes, örülök más boldogságának, csak az utóbbi időben nagyon megszaporodtak az ilyen esetek, a környezetemben is, és azért mégsem így volna teljesen természetes a dolog.
Közben találtam egy nagyon hasonló kérdést:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__eskuvo__1..
Egyetértek az előttem szólókkal.
Ma már kiveszett az erkölcs a fiatalokból. A nők minden önbecsülésüket és méltóságukat elvesztették. Ma már a tinik is azt hallják,hogy 14 évesen már lekell feküdniük a fiúkkal,ha éppen nincs senki,akkor masztizni kell,amíg fiatalok,addig kell élniük,és tapasztalatot szerezniük. (Mintha az élet CSAK a szexből állna).Nem létezik az önuralom fogalma (ez a fiúkra is vonatkozik),sőt az egymáshoz való alkalmazkodásé sem. (ezért a sok válás) Régen,ha egy nő váltogatta a partnerét ( még 30-40 évvel ezelőtt is),azt a nőt rendes férfi nem vette feleségül,mert szajhának tartotta. Tapasztalatszerzés? Minek kell? Összehasonlítani a pasasokat,melyik jobb az ágyban? A szomszéd fiatalember eljegyzett egy lányt,szerette,de felbontotta az eljegyzést. A szakítás láthatóan megviselte. A párom egyszer megkédezte tőle,hogy ha ennyire szereti a lányt,miért szakított vele? A srác elmondta,hogy elege lett a lány "kívácncsiságából". A lány minden alkalommal a megkérdezte: Jobb vagyok,mint az előző barátnőid? Jobb velem,mint mással? Vagy éppen arról áradozott,hogy még egy pasassal sem volt olyan jó,mint veled! A végén a srác besokallt. Erre kell a tapasztalatszerzés?
Sok olyan családot ismerek,ahol a nő szűzen ment férjhez,és a férfi is az volt,vagy csak kevés szeretője volt a házasság előtt. A házasságuk mégis kiegyensúlyozott és boldog lett. Igaz,hogy ők szerették egymást,és figyeltek egymásra. A szexben is össze kell hangolódni,ha nem önző egyikük se,akkor ez is rendben lesz.
Ami a kérdésedet illeti: helyesen gondolkodó ember csak akkor vállal gyereket,ha hiszi,hogy együtt fogják felnevelni. Ebben az esetben természetesnek kellene lennie,hogy előbb a házasság,azután a baba. A baj a rongyrázásban van. Sokaknak a házasság egyúttal nagy lakodalmat is jelent. Régen sem tartottak mindenütt nagy lakodalmat,csak símán megesküdtek a szülők vagy a leszűkebb rokonság körében. Ma viszont a lakdalom sok helyen kész anyagi csőd. De KELL,mert mint szólnak az emberek! Nem vagyok maradi,de nevetségesnek tartom,amikor a menyasszony uszályát a gyerekei viszik.
Valahogy a fejekben kellene rendbe tenni ezeket a dolgokat.
"Ma már kiveszett az erkölcs a fiatalokból. A nők minden önbecsülésüket és méltóságukat elvesztették. "
a férfiakból is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!