Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért házasodnak mostanában annyian terhesen?
Miért nem lehet először esküvő, ami régen megszokott?
Miért csak teherbeesés (ami sokszor tervezett) vagy a gyerek születése után jut eszükbe, hogy meg kéne házasodni, holott már sokan előtte évekig jegyben jártak?
szerintem úgy vannak vele, hogy fölösleges házasodni(nekem sem lenne fontos), aztán amikor jön a baba, akkor mégis megteszik, hogy házapárként várhassák a babát, szóval hogy amolyan igazi családba szülessen.
nekem ezzel nincsen gondom. anyum és a nagynéném is terhesen ment férjhez. az mára már elfogadott, hogy az embernek van kapcsolata a házasság előtt, nyilván szexuális is. mi azzal a baj, ha egy kapcsolatból baba lesz, ezért a szülők összeházasodnak? pont hogy tisztességesen akarják csinálni. addig meg mindig ott van a pénz, az idő, az hogy baba lesz csak amolyan végső lökés. szerintem nem ettől lesz erkölcstelen valaki. erkölcstelen az, aki össze-vissza mindenkivel, aztán abortusz, stb. de nem az, aki babát vállal a párjával és úgy gondolják, hogy házasan jobb lenne.
Félreértettek néhányan, nem azzal van a problémám, ha valaki él nemi életet házasság előtt, szerintem teljesen normális, nem erkölcsi züllés, ha nem várok 30 éves koromig a nászéjszakámra, régen is szexeltek fiatalon, mivel 16 évesen férjhez mentek, még a nagyszüleim is, ennyi idősek voltak, én sem tartogattam magam huszonéves koromig, akit szerettem azzal feküdtem le.
Csak nem értem miért kell nagy pocakkal hófehér ruhába, kétszáz emberrel a hátunk mögött végigvonulni a falun, nekem olyan illúzióromboló, nyilván a többség él nemi életet és előfordul, hogy becsúszik, de sokan tervezetten így csinálják. Én sem vagyok feltétlenül házasságpárti, szülnék anélkül is gyereket, de akkor nem erőltetném 8 hónaposan mégis, hogy jaj házasodjunk össze.
Sz.M. Régimódi történet az egyik kedvenc könyvem, és a filmet is szeretem.
Nézd nálunk is van a családba olyan pár akik, váltottak egymás között gyűrűt, de mivel mindketten elváltak, nem hisznek a házasságban anélkül is boldogok, ez megbeszélték előre, attól, hogy tervezetten állapotos lett a nő ez még mindig fennáll, megvannak papír nélkül is.
Az utóbbi időbe (néhány évben) a környékünkön minden második esküvő olyan, hogy már pocakja van a menyasszonynak, azért szerintem ez nem egészen normális dolog...
Értem mit mondasz, csak én nem erről beszélek, csak egy példát hoztam, hogy ha boldogok együtt, papír nélkül is boldogok, nincs szükségük rá mert feleslegesnek tartják, de most itt ez lényegtelen.
Nekem van egy olyan érzésem, hogy néhányan (persze nem mindenki), így akarja megfogni a pasit, mert így talán könnyebben elveszik.
Van akinek meg csak akkor jut eszébe a szervezkedés amikor már terhes lett.
Csak manapság nagyon gyakori a terhes menyasszony.
Olvassátok el a másik kérdést is amit még az éjjel belinkeltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!