Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért házasodik meg annyi nő kifejezetten nem normális, sokszor bántalmazó és hímsoviniszta pasival?
Mert mazoisták..
Sok nő kifejezetten élvezi ha megverik aztán meg seggbekúrják őket..
Más magyarázatot én sem tudok erre azok után hogy nem egyszer látni 2 méteres benga állatokat 45 kilós feleséggel aki majd megszakad ahogy tolja kifelé a púposra rakott bevásárlókocsit a multiból..
" Szerintem meg aki nem elt meg ilyen kapcsolatban, az ne itelkezzen! Anno en is azt mondtam, hogy ha egy ujjal is hozzamerne barki, eltornem a kezet. Az ilyen agressziv allat "ferfiak" viszont borzaszto manipulativak es sokszor nem annyira konnyu szabadulni toluk."
Nem ítélkezik senki, csak keressük a miértre a választ. Eleve miért kezd bele egy kapcsolatba annyi nő, olyan manipulatív agressziv beteg állattal.
Sok csaj meg azt mondja, hogy azért van a pasival, aki szemmel láthatóan bántalmazza verbálisan mások előtt, mert ha négyszemközt vannak akkor teljesen más.
Szánalmasak, de nem ítélem el őket csak semmi méltóságuk nincs s totál naivak, hogy ez a kapcsolat jó, meg csak javulhat.
00:06
De miért hagytad? Miért nem dobtad ki rögtön?
Igen...sajnos tényleg ilyen elb*szottul naivak a nők.
Egy okos talpraesett nő 2-3 hónap vagy még annyi sem kell, hogy kiszűrje hogy milyen a hapsi.
Nekem mindjárt az első kapcsolatom egy ilyennel lett: bu*kózott, megakart alázni..persze mindig beszóltam és nem hagytam magamat neki! Ő erre mindig rosszul reagált, sokat veszekedtünk!
Én meg otthagytam. 2 hónapra rá:DDDDD
Soha nem engedtem, hogy uralni akarjanak
Soha sem hittem el, hogy egy faszi változik!
26.L
Olyan nőket se értem, akik a pasijával együtt fikázzák a pasi exeit, ennyire ostoba, hogy a pasi is azt fogja csinálni vele, vagy már csinálja is?
Nem arra gondolok, mikor van tényleg sok nagyon gáz exbarátnő és azon elmélkednek, bár szerintem az se jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!