Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nem ezt az életet ígérte. Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem ezt az életet ígérte. Mit tennél?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Röviden leírom az életem (bár azt picit nehéz lesz).

38 éves nő vagyok. Volt egy 17 évig tartó kapcsolatom. Nagyon fiatalon ismertem meg az akkori parom, akivel igaz beszéltünk házasságról, gyerekekről, de sajnos nem valósult meg. A kapcsolatunk barátsággá szelídült, és már évekig nem is voltunk egyutt. Úgy éltünk egymás mellett mint a legjobb barátok. Aztán észbe kaptunk és rájöttünk ez így nem mehet tovább. Megpróbáltuk rendbehozni, nem sikerült. Szétváltunk. Kudarcként éltem meg, mert ugyan szeretetben eltunk, de meddő kapcsolat volt a miénk és évek mentek így el. Titkon szerettem volna egy olyan kapcsolatot, amiben gyerekem születik és feleség leszek. Aztán hipphopp megismertem egy férfit, aki tőlem 130 km-re lakott. Nagyon sokáig, 1,5 évig "könyörgött", hogy koltozzek hozzá (azért hozzá, mert neki gyereke van, nekem még nincs). Ígérte, hogy lesz gyerekünk, el akar venni feleségül stb, stb. Persze én ezt soha nem hoztam szóba neki, hogy én is szeretnék végre egy ilyen életet magamnak. Család, férj, stb. Hozzá is költöztem. Éljük az eletunket, eltelt 2.5 év, és semmi nem történik. Nincs gyerek, nincs hazassag. Mar meg is mondta, hogy nem akar semmit. Hogy ő soha nem fog elvenni senkit feleségül és gyereket se akar, "mert neki már megvolt minden". Nem hisztiztem, nem veszekedtem, de átvert engem úgy érzem. Ugyanazt az életet élem és ugyanúgy egy meddő kapcsolatban vagyok, mint voltam azelőtt. Egyébként rendes, normális férfi. De olyan rövid az élet, úgy elmennek az évek és lassan 40 évesen egy férjet sem tudtam összehozni.

Magamban keresem a hibát, és biztos van is, de sok aldozatot hoztam ezért a kapcsolatért, nem ezt érdemlem.

Annyi szélhámos férfi van, félek lépni, mégis más, valami új életre vágyom, amit még nem kaptam meg.

Én reagalom túl? Tudom, én döntök, de mégis, ti vajon kilépjenek egy olyan kapcsolatból, ami igazából már sehova se visz?

Köszönöm! :)

2018. ápr. 7. 21:08
 1/10 anonim ***** válasza:
14%
Elmorzsoltam érted egy könnycseppet.
2018. ápr. 7. 21:17
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a könnycseppedet! :) Bar felesleges volt. :)
2018. ápr. 7. 21:18
 3/10 anonim ***** válasza:
88%

Elválnék azaz el is váltam.

van az örök mondás: "mivan ha akkor talál rád a nagy szerelem mikor már házas vagy? elfelejted túllépsz és élsz tovább?"

Az a különbség, hogy nekem volt 2 nagy lányom már, és elhordtak minden rib**ncnak , és hogy többé nem látom őket, itt kicsit vaciláltam de végül elváltam és a lányaim is megbékéltek, most már 3 éve boldogan élek.

2018. ápr. 7. 21:21
 4/10 anonim ***** válasza:
78%
Hagyd ott! Jobb kesobb mint soha.
2018. ápr. 7. 21:25
 5/10 anonim ***** válasza:
88%

Én ott hagynám. Lényegében átvert, becsapott. Addig lépj, amíg időben vagy, mert még most sem késő. De ha benne maradsz ebben a kapcsolatban így, viszont 2 év múlva kilépsz belőle, akkor már romlottak az esélyeid. 2 év ebben a felállásban sokat számít. Én a helyedben átgondolnám az egészet; ha le tudsz mondani a házasságról és gyerekről, szereted ezt a férfit, akkor maradj vele. De ha nem tudsz egyikről sem lemondani, akkor lépj ki. Én ritkán írok ilyet, de ebben az esetben te jársz rosszul, ha vársz, miközben vágysz valamire (ahogy sejtem, elég régóta ráadásul...).

Fel a fejjel! :) Semmi sincs még veszve.

2018. ápr. 7. 21:33
 6/10 anonim ***** válasza:
89%
Ugyanez járt a fejemben mikor én is ott voltam egy szar házasságban amit a 3 as írt. Mi van ha időközben jön egy olyan nő akivel kölcsönösen szimpatikusak vagyunk egymásnak? Emiatt még az esélyem sem lesz meg arra hogy boldog legyek, mert egy normális nő nem kezd házas férfival. Így szépen elváltam, belekalkuláltam hogy biztos sokáig egyedül leszek, de legalább az esélyt megadom ezzel magamnak. Így már 3 éve egyedül, és igen valóban már engem is kezd nyugtalanítani hogy 4 év és 40 leszek (hú leírni is szar), de még mindig jobb mint a szar kapcsolatban nyelni a stresszt boldogtalanul....
2018. ápr. 7. 21:39
 7/10 anonim ***** válasza:
0%
Kövesd magad.
2018. ápr. 7. 22:22
 8/10 anonim ***** válasza:
56%
Ha nem lepsz ki soha nem lesz ferjed,sem gyereked. Ha kilepsz,még lehet. Mi a kerdes? Sajat idodet rabolod.
2018. ápr. 7. 23:20
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem bàntàsnak szànom a hozzàszólàst, hanem èbresztőnek. 38 èves vagy, a gyermekvàllalàs utolsó pillanataiban. (Igen, van nèhàny nő, aki 45 èvesen szül/tud/kèpes.)Ha sajàr gyereket akarsz, akkor ma bepakolod a bőröndöd ès kilèpsz ebből. Vele SOHA nem lesz sajât gyereked. Sajnos korodból adódóan lehet màssal sem. De add meg az eselyt. Nem tudom, hogy fogsz talàlni vkit ès mikor, ès tudom hogy fèlsz ès rengeteg kèrdès merül fel. De ha vele maradsz biztos, hogy nem lesz sajàt gyereked, ha elhagyod kapsz ra esèlyt. Kèrdès, Neked mennyit èr meg ez az esèly. Egy szakìtàst igen? Ès akkor mèg nem beszèltünk arról, hogy itt màr nincs bizalom, hogy hazudott, h Tèged nem, de magàt annàl inkàbb szereti. Ne vàrj arra, h majd mellette talalj màst, csak viszi el az energiàd ő is. Gőzerővel keresd a tàrsad, aki akar mèg gyermeket. Ha gyermeket akarsz, tèrj èszhez villamgyorsan. Ès talàn összejön, lehet nem. De Te màr nem èsz rà elcseszni az időd, nem 25 èves vagy. Tèrj èszhez.
2018. ápr. 8. 09:05
 10/10 anonim ***** válasza:
Dehogy reagálod túl. De nem értem, hogy miért vártál 2,5 évet? És miért nem hoztad neki fel soha, hogy nem erről volt szó, mert Te is vágysz saját gyermekre? Nehogy egy percet is tovább szenvedj egy ilyen kapcsolatban, azonnal hagyd ott! Még van esélyed egy boldog párkapcsolatra!
2018. ápr. 8. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!