Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudok igy majd boldog eletet elni vele, anelkul hogy eszembejutna?
Figyelt kérdés
Nagyon sok rosszat elkovettunk egymas ellen a parommal, en meg is csaltam, akkor ugy ereztem nincs veszitenivalom, viszont telt az ido es egyre jobban osszecsiszoltunk es csupa boldogsag az eletunk, viszont a multbeli hibaim miatt iszonyatosan elitelem magam es undoritonak talalom amit tettem, nem tudok ezen tullepni2012. máj. 9. 10:59
1/6 anonim válasza:
Pedig túl kell, semmi értelme. Ne a múlton rágódj, ha boldogok vagytok most!
2/6 A kérdező kommentje:
Boldogok, igen, tudja is amit tettem, de zavar, h ennek ellenere is annyira jonak gondol, amilyen nem is vagyok......
2012. máj. 9. 11:05
3/6 anonim válasza:
Amíg a múlton rágódsz, addig lenne lehetőséged újra és újra szeretgetni, babusgatni, kifejezni, hogy ő a választottad. Te meg energiákat feccolsz a múlton való merengésbe. Ne tedd! Felejtsd el a múltat. És foglalkozz a jelennel és a közös jövőtökkel. Lépj túl a múlton, mert ezeket az önmarcangolásra használt energiákat lehetne a kapcsolat még szebbé, még jobbá, még boldogabbá alakítására fordítani!
4/6 anonim válasza:
Így igaz, felejtsd el a múltat! Ez a jelen, legyél mostantól hűséges hozzá, emberek vagyunk, hibázunk. Azon legyél, hogy többé ne csald meg! És akkor minden rendben lesz, sok boldogságot nektek!
5/6 anonim válasza:
dontsd el,h itt akarsz nyoszorogni a semmin vagy orulsz,h ilyen jofej pasasod van es elvezed vele az eletet. Kicsit hisztinek tunik ez nekem. Nincs gond,hat generaljunk gyorsan egyet...
6/6 anonim válasza:
Ülj le és döntsd el hogy tönkre akarod tenni az életeteket vagy boldognak lenni. Gondolj arra, hogy ha már ilyen szemét voltál régen és ő mégis megbocsájtott akkor tartozol neki annyival hogy nem teszed tönkre a boldogságotokat, mert ha rágódsz akkor megint kicseszel vele, mert tönkre mentek. Ezt érdemli, vagy azt hogy boldoggá tedd végre? Az csak úgy fog menni ha leteszed a régi életed. Akarni kell, menni fog. Persze ha önmarcangoló típus vagy akkor lételemed a szenvedés. Akkor rágódj, tedd tönkre magad meg a párod is és szenvedhetsz tovább. Látod, van választási lehetőség, döntsd el mit akarsz tenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!