Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Miért néznek ennyire furán,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért néznek ennyire furán, mikor megtudják, hogy a menyasszonyom volt nekem az első?

Figyelt kérdés
2018. ápr. 3. 16:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
remélem már a feleséged.egyébként neki te hanyadik voltál?
2018. ápr. 10. 09:01
 12/14 anonim ***** válasza:

11/11 Ezen mekkorát röhögtem xDDDD

7/11 Lehet neked ez marhaság, de azért mert házasok még nem azt jelenti, hogy előtte nem szexelt xD Főleg ha már tizen éve együtt vannak s csak 4 éve vette el!

Pont az ilyenek mint te, vágnak bamba pofát. Mert nem tudják elképzelni, milyen egy ember mellett hűségesnek maradni, mert őszíntén szereti a társát s nem vágyik másra!!

Ehhez nem kellett a partnernek is szűznek lennie. :)

2018. ápr. 10. 09:18
 13/14 anonim ***** válasza:

12# én vagyok a 7. Te most miről beszélsz?

😀 Nagyon célt tévesztettél, és féreértettél. 11 éve vagyok a párommal (aki ma már a férjem) és nem szexeltem előtte (nyilván azóta sem, és nem is tervezem) senki mással. Én csak azt momdtam, nem volt világos hogy hogy érti a kérdező. Mert ha úgy volt a menyasszonya első, hogy előbb elvette és addig nem szexeltek, az hülyeség szerintem. Miért kéne várni az esküvőig? Jó hogy furán néznek. Az pedig megint más ha a menyasszonyával volt először és később elvette. Fentebb írtam h ez is furcsa, hiszen nem mindenki ilyen szerencsés, hogy elsőre megtalálja az "igazit". Bár látom már mi a hiba a gondolatmenetembe 😀 hogy a kérdező nem feleséget írt, hanem menyasszonyt, így tényleg semmi értelme annak amit írtam 😀 de ettől függetlenül nem értem a reakciódat.

2018. ápr. 10. 22:01
 14/14 kokohoho ***** válasza:

Mi is az elsők voltunk egymásnak a csajommal, aki az élettársam lett, majd a menyasszonyom, majd a feleségem, majd a 3 gyermekem anyja, akiket felneveltünk együtt és még most is boldog házasságban élünk.

35 éve, 16 évesen lett a "csajom" és a szülein kívül, senki nem nézett ránk "furán" soha, de ők sem azért, mert az elsők voltunk egymásnak, hanem mert egy magamfajta csóró, senkiházi csavargó, elrontotta és megszöktette az aranyos kislányukat.

2018. ápr. 16. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!