Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, örülnétek ha a menyasszonyotok felszeretné venni a teljes neveteket?
Nem. Pláne nem, ha a menyasszonyom.
Ha az esküvő után akarná, azt sem szeretném.
A harmadik-negyedik x-né lenne.
Nálunk a családban édesanyám neve FérfivezetékneveNÉ Nőeredetivezetékneve Nőeredetikeresztneve.
Sosem gondoltam rá még eddig, de úgy képzelném el, hogy a leendő feleségem is ugyanígy változtatná meg a nevét, hogy a meglévő leánykori neve elé odatenné az én vezetéknevemet + a -né végződést.
Nekem így tetszene:
Valakiné Akárki Júlia
vagy
Valaki-Akárki Júlia
Sose értettem miért jó az, ha bemutatkozásnál a másik fél nem tudja majd a keresztnevét. Tök fura.
5:
Betelefonálnak a rádióba:
"Küldeném ezt a számot lányomnak, Kovács Jánosnénak."
És ilyen tényleg volt :D
Nekem az tetszett volna hogy
Valakiné Akárki ...
De ilyen nincs ... minek legyen 2 vezeték és 2 keresztnevem?? Mert ugye 2 keresztnevem is van...Azert koszonom, azt folyton leìrni mikor aláírás van valahol...
Ilyen lehet : Valaki Akárki...mintha a ferjem lánya lennék.fuj...nem tetszik...
Így a volegényem teljes nevét ha felvenném, az lenne a legrovidebb verzió.
Aki ismer, ugyis tudja hogy hivnak.
Aki nem,majd megtudja 😂😂
Ismerősöm Xy-né Z-z (lánykori kötőjeles név) Zs-ZS (keresztnév) - nos, egy aláírás fél év neki, mert jóóó hosszú az összes neve.
Hornyacsekné Pap-Klára Petra Edna
Én Valaki-Akárki Éva leszek, ha házasodunk.
Szintén úgy döntöttem, hogy
Valaki-Akárki Anna
Nálunk a születendő gyerekek is a Valaki-Akárki vezetéknevet kapják (bejelentkezéskor így nyilatkoztunk).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!