Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ki milyen magassarkút viselt?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki milyen magassarkút viselt? Pántos vagy pánt nélküli?

Figyelt kérdés

A szalonban is mondták,hogy egy ilyen csodaszép ruhához kell a magassarkú.

Alapvetően nincs vele bajom,de félek,hogy a lábam elfárad,megfájdul ,a pánt nélküliből kilépek.

Pántosat nem látok ami tetszene is. :(

Viszont,ha a cipőm sarka 7-8cm és leveszem,akkor a ruhát valahogy fel lehet a lagzin tűzni nehogy leszakadjon ,ha rálépnének a hossza miatt.

2018. márc. 7. 13:16
 1/7 A kérdező kommentje:
?
2018. márc. 7. 13:17
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

"Viszont,ha a cipőm sarka 7-8cm"

Szerintem 4-5 cm elég lenne. Az is szép testtartást és járást tud adni már.

2018. márc. 7. 13:43
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem azt mondták a szalonba, úgy válasszák cipőt, hogy "nem vehetem le", különben lelóg a ruha és 100% hogy rálépnek. Úgyh én tartottam magam 😀 viszont a menyecske ruhához már nem bírtam semmit húzni, mezítláb voltam.
2018. márc. 7. 14:02
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Én igen

Béla

2018. márc. 7. 14:09
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Lapostalpú balerinában voltam.

A férjem 4-gyel alacsonyabb nálam, eszem ágában nem volt magassarkút húzni :)

2018. márc. 8. 17:45
 6/7 anonim ***** válasza:
7-8 cm még nem vészes szerintem. Persze függ a cipő kialakításától is, hogy mennyire kényelmes, ezt nem csak a sarokmagasság határozza meg. Nekem például van olyan körömcipőm, ami kb. ilyen magas, és még egész napos hordás után sem akarom lerúgni a lábamról az első adandó alkalommal. De ezt nyilván neked kell eldönteni, mennyit vállalsz be, mert te tudod, mennyire vagy hozzászokva a magas sarkú cipőkhez. Mindenesetre bármelyiket is választod, én azért mindenképpen kipróbálnám előtte hosszabb távra is, ha van rá lehetőség.
2018. márc. 11. 17:42
 7/7 anonim ***** válasza:

4-5 centi tényleg elég tud lenni, és az simán kibírható egész nap, persze ha jó minőségű a cipő.

Nekem pántos volt, én abban alapvetően magabiztosabbnak érzem magam, meg tetszenek is szerencsére, de úgyse nagyon látszik, szóval ezen nem kell stresszelni.

2018. márc. 13. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!