Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek pánt nélküli esküvői ruha jó lesz nekem?
Össze fogunk házasodni a párommal.Ilyen vagy hasonló ruhára gondoltam,de nem tudom megállna-e rajtam mivel elég kicsi vagyok. 155cm/40kg és 70A méretű melleim vannak,olyan vagyok mint egy gyerek pedig 25 éves vagyok. Nem fog rólam lecsúszni az ilyen pánt nélküli ruha? Milyent válasszak?
hát ebbe azért kell mell, nem?
szerintem lehet pánt nélküli, de ha kicsi a melled, inkább olyan, ami egyenes a mell fölött, nem ilyen félkosaras vagy hogy mondjam
Szerintem pedig a szív alakú dekoltázs mutatja nagyobbnak a mellet.
Lecsúszni nem fog, én nálad is kisebb vagyok pár centivel, igaz n kosaras mellem van, van.
Viszont ez a hercegnős ruha kertitörpét csinál belőlem, próbáltam ilyet is de végül más fszont választottam
Nem akarlak megbántani kérdező, de ez a ruha számodra több szempontból sem előnyös:
- 155 centi nagyon alacsony. Ilyen termettel olyan ruhákat kellene keresned, amik magasabbnak mutatnak. Az ilyenek az egyben szabott, mell alatt szabott ruhák. A derékban alacsonyan vagy csípőben szabott ruhák épp ellenkezőleg - félbevágnak, ezzel összenyomnak. A hirtelen bővülő szoknya sem a legjobb, inkább A vonalban, egyenletesen bővülőt kellene választanod, ha a nagy szoknya híve vagy.(A derékban szabott ruha önmagában nem gond, ha nem túl lent van a szabásvonal. A fenti ruhával a legnagyobb gond, hogy 2 helyen is elvágja a testet, egyszer mell alatt és egyszer csípőben, ami nagyon széttagol - és kis alkattal pontosan egybefolyó, törés nélküli ruha mutat csak magasabbnak).
- törékeny, vékony alkattal az enyhe szív alakú dekoltázs igaz meglfelelő, akár vékony pánttal (vastagot felejtsd el), akár pánt nélkül is, de a képen látható túl erősen kivágott. Ez már az a kategória, ahol sajnos látszik, hogy nincs benne semmi. Egyenes szabásút viszont SEMMIKÉPP se válassz, mert abban teljesen laposnak fogsz kinézni.
Mellrészen a díszítés, gyöngy, csipke, húzás, szalag, stb. előnyös számodra.
Ami egyértelműen előnyös számodra, azok az ilyen fazonok:
[link] (figyeld meg mekkora e között és a másik mellrész közötti különbség. Ennyire kivágott előnyös:)
8. Nem a magasabb hatásról van szó, hanem arról, hogy ne tűnjön még alacsonyabbnak. Mert a felsorolt és a fenti ruhák épp olyanok, amikben még alacsonyabbnak tűnne.
Semmi baj a kérdező magasságával, mindenki úgy szép, ahogy van. De ettől még mindenki számára léteznek előnyös és kevésbé előnyös ruhák :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!