Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Tanúként ilyen ültetés. Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tanúként ilyen ültetés. Mit csinálnátok?

Figyelt kérdés

A tesóm esküszik. A főasztánál ül tesóm, az örömszüleink, azok életársai/házastársai és a (fél)tesónk. Engem a családommal egyik másik asztalhoz ültetnek.

A bennem felmerült problémák:

1. A nem örömszülők a főasztalnál ülnek, de a tanú nem, aki ráadásul tesó?

2. Az összes közeli hozzátartozóm ott fog a főasztalnál ülni. Kivéve persze a feleségemet és a lányomat. Igaz rájuk nem lehet építeni, mert akkor lesz 8 hónapos és nincs kire bízni, így ott lesznek, ha tudnak.

Igazából abban sem vagyok bihtos, hogy felmerjem-e hozni a témát. A menyaszonya nem éppen egyszerű eset és tesómat is teljesen magával húzta.

:(

Mit tennétek?

2018. márc. 6. 16:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Most leírom, hogy én hogy látom a hasonló kérdéseket, csak hogy perspektívát jelentsen neked, illetve azt feltételezem, hogy a tesódék is hasonlóan gondolkodhattak. Én egy ilyen helyzetben mindig az "elsődleges, legszűkebb családokat" raknám egybe, és nem is választanám szét őket.

Tehát a főasztalhoz a pár ül, plusz a szüleik. Mivel a szüleiteknek mind új kapcsolatai vannak, és őket nem lehet külön választani, ezért nőtt a fő asztal létszáma. Mivel a féltesódnak (nem tudom hány éves, de azt feltételezem, hogy fiatal/nincs saját családja) az ő szülei az elsődleges, ezért őt is oda kell rakni.

Gondolom téged is szívesen raktak volna oda, de mivel nem akarnának szétválasztani a családodtól (főleg, hogy mivel mondod, hogy terhes a feleséged, feltételezhető, hogy a közelében szeretnél maradni) te újabb 3 főt jelentenél a fő asztalnál, és lehet, hogy ennyi ember már nem is férne oda.

Viszont ha ez neked rosszul esik, akkor vagy azt mondod, hogy hát ez a tesódék napja, és támogatod őket az együttműködéseddel, vagy megbeszéled vele, hogy ez téged hogy érint, és megkérdezed, hogy nem lehetne-e másképp szervezni. Mindkettő megérthető hozzáállás.

2018. márc. 8. 09:03
 12/14 anonim ***** válasza:
11# egyetértek.
2018. márc. 8. 09:54
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha te a főasztalnál ülsz, a feleséged és a lányod meg külön, az elég béna lenne.
2018. márc. 13. 15:38
 14/14 A kérdező kommentje:
Ha még olvassa valaki, akkor meg volt az esküvő. A feleségem és a lányom kb 20 percet voltak a vacsorán és aztán mentek aludni. Én pedig nem akartam az öregek között maradni, így mentem az unokatesóimhoz.
2018. júl. 21. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!