Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvőre vendégként ez a szett jó lesz?
április 7-én hivatalosak vagyunk a párommal az ő unoketestvérének (egyben kereszttestvére is) az esküvőjére. Templomi szertartás lesz, aztán pedig étteremben lesz a lagzi.
Én nem igazán voltam esküvőn még, így nem tudom mit kellene felvennem! A páromon öltöny lesz, ehhez passzoló ruhát kéne választanom.
Van egy ehhez nagyon hasonló blúzom (nekem egy picit más az ujja):
Arra gondoltam, hogy ezt venném fel egy fekete skinny nadrággal, magassarkú cipővel és blézerrel.
Ez így elég elegáns szerintetek?
Kiegészítőnek mit ajánlotok hozzá?
Köszönöm a válaszokat!
23/L
1. magassarkút MEXIMUM a szertartásra húzz, aztán vigyél balerinát, vagy leszel mezítláb a táncnál maximum :)
2. skinny naci könnyen leggings hatású, ami meg közönséges - inkább szoknyát vegyél, vagy nem tapadós nacit
3. én ruhában ezerszer kényelmesebben mozgok, táncolok, mint nadrág-blúzban, főleg, hogy tánc közben kimelegszek, és legalább nem gyulladok meg egész este, csak max ledobom a hosszú ujjút a ruhámról
Elég sok esküvőn voltam mostanában, a vendégeken csak olyan ruhát láttam, amiben a sarki közértbe is lemehettek volna. Ha darabonként nézem őket és a buszmegállóban találkozunk, egyről sem gondoltam volna, hogy valami különleges alkalomra öltöztek. Vége már annak, amikor egy esküvőre ki kell öltözni. Talán vidéken még tartja magát, és főleg a fiataloknál, úgy 8-14 év között, ők még nehezen engedik el a tündérruhát.
Ha elegáns akarsz lenni, amit küldtél, az alapnak jó, lehet fokozni egy ruhával, ami egybeszabott, de ha ezt választod, nem leszel alulöltözött. Egy igazgyöngy lakláncot látok hozzá, mindenképpen nude sminkkel, tökéletes. Vagy egy dupla fehér gyöngysorral, ami hasközépig ér, aprócska fekete kiegészítővel a hajban, -esetleg a köröm is, és akkor már súrolod a figyelemfelkeltést, meg a 20-as évek stílusát. De hidd el: senki sem fog veled foglalkozni addig, amíg a közmegbotránkozás szintjét el nem éred.
A magas sarkúban táncolásra többen írtátok, hogy gond lehet.
Szerintem nem az. Én emlékszem, unokabátyám lagzijában tűsarkúban voltam és egy koktélruhában. Hát ott mindenféle zene volt, keringőtől a forgós csárdásig, én annyit életemben nem táncoltam (hát belevaló a családunk amúgy is:)
Pont a tűsarok nem zavart egy kicsit sem ebben. (De lehet, hogy van, akinek gond lehet, ezt nem tudom.)
"Vége már annak, amikor egy esküvőre ki kell öltözni."
Elég baj ez. A ruhával megtisztelem az alkalmat és a párt. Ugyanis egy esküvő jó esetben két ember végleges elköteleződése egymás mellett, aminek ünneplésére meghívtak. Lehet menni sarki közértes ruhában is, de akkor ez a nap, mitől lesz más, mint a többi. Mi emeli ki a szürke hétköznapokról?
Persze más, ha kifejezetten ilyen esküvő, hogy kint sütögetünk és mindenki farmerban van, de a kérdésben templomi szertartás és étterem szerepel.
Szerintem kevés ez a ruha esküvőre, illene valami ünnepélyesebb. A felső jó lenne, de ne "skinny"-vel, hanem mondjuk egy nadrágkosztümmel, ha nem szeretnél szoknyát.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Én úgy tufom, hogy a fekete szín mindaddig megengedett eskuvon, amíg kombinálva van más színnel/színekkel.
Van egy vajszínű szűkített fazonú kosztüm nadrágom, szerintetek az jobb lenne? Szoknyát vagy koktélruhát nem szeretnék felvenni, mert nemrég műtötték a lábamat egy baleset miatt és a térdemen látszik még a heg, olyan vastag harisnyát felvenni áprilisban, ami eltakarná pedig nem feltétlenül célszerű.
A magassarkúval nem lesz gond, mert mindig magassarkút hordok. Én kiegészítőnek egy gyöngysort gondoltam és egy világos clutch táskát.
Inkább a kosztümgatyó :)
A gyöngysor meg, okés, én hidegrázást kapok tőle, de ha amúgy megy a szettedhez és nem nagyis, hajrá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!