Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Örömanya ruhában segítenék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Örömanya ruhában segítenék anyunak, lenne tanácsotok?

Figyelt kérdés

Anyunak kellene, nyáron lesz az esküvő (jó eséllyel kánikulában, augusztusban).

Ő 172 magas, az arca fiatalos, simán tíz évvel fiatalabbnak néz ki arcra. Haja félhosszú. A gond az, hogy jó alakja volt, de az évek alatt (50 éves), feljött rá "pár" kiló. Egyrészt eltűnt a dereka, mindenhol vastagabb, de még nem aránytalan.

Erre milyen ruha félét lehetne? (Bőre fehér és hibátlan, a pasztell nagyon jól áll neki).

Majd szeretném elkísérni, ő is igényli, hogy segítsek neki. (Amúgy hétköznapokon szövetnadrágos és blúzos).

Köszi, ha ír valaki.

2018. febr. 15. 14:46
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Én egy szélesebb vállpánttal ellátott, V alakú, enyhén dekoltált ruhára gondolnék ami mell alatt lassan, A vonalban bővül. Ha tényleg mindenhova kapott fel akkor semmiképp se legyen pl ceruza szoknya vagy hasonló. Térdig mindenképp érjen le és legyen valami könnyű anyagú, lágy esésű anyagból. Azt írod hogy világos bőre van, de haj, szemszín, tónus nélkül nehéz. Egy fáradt rózsaszín, vagy egy halvány sárga ruha talán jól passzolna. A zöld miatt sápadt lenne (ha pasztellben gondolkodsz), a lila pedig kicsit öregasszonyos és klisés lett az utóbbi években. Ugyan a barack is elég gyakori de épp azért mert szinte mindenkinek jól áll, az is lehet alternatíva
2018. febr. 15. 15:00
 2/10 A kérdező kommentje:

De jó, hogy így segítesz, köszönöm:)

Haja olyan hamvas szőke, szeme nagyon világos kék.

Amit írtál, megpróbálom elképzelni magam előtt, elég vizuális vagyok, azt hiszem.

2018. febr. 15. 15:24
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy szép, elegáns barack szín, vagy egy vilagosabb kék ruha, ami kiemeli a szemét is jól állna neki. :)
2018. febr. 15. 16:32
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszi Neked is:)
2018. febr. 15. 16:41
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Illetve egy mintás is szép lehet, karcsúsítja pl. Az ő színeihez egy ilyesmi mondjuk

[link]

2018. febr. 15. 16:56
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Hamvas szőke hajhoz és kék szemhez egyértelműen kéket választanék :)

Olyat, ami elvonja a figyelmet a derékról, sép dekoltázzsal, pl.

És nem muszáj a klasszik - uncsi - kosztümnek lennie, egyik ismerős vett egy álomszép ruhát, és hozzá bolerót.

[link] - pl a középső, de a szélső is szép NEM ebben a színben :)

[link]

[link]

[link]

Csak példáztam :)

2018. febr. 15. 17:09
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
5-ös, szuper a ruha, de én a kék szem-zőkés haj miatt inkább nagyon világos "jégkék", vagy eszüstös bolerót ajánlanék
2018. febr. 15. 17:10
 8/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek:)

Csuda jó ötleteket adtatok, és nagyon szépeket küldtetek.

Este át is nézzük anyuval (most bele van esve a munkába), de legalább ráhangolom kicsit a lehetőségekre.

2018. febr. 15. 17:53
 9/10 anonim ***** válasza:
Majd megmutatsz hasonlót, mailyent választottatok? Kíváncsi vagyok rá :)
2018. febr. 16. 16:44
 10/10 A kérdező kommentje:
Igen, mindenképp:)
2018. febr. 16. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!