Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menyasszonyi ruha szalonokban mennyire bunkóság alkudni?
Az, hogy diák vagy nem zárja ki, hogy legyen esküvőd, de oké...:)))
Ha meg tökéketes akarsz, akkor meg nem értem miért fájna rá áldozni. Nem verik a fejedet, hogy egy majdnem 200k-s ruhához ragaszkodj, ha meg ennyire az kell, ne legyél már annyira sóher, hogy alkudozni próbálj... Nem kicsit lenne kínos a dolog.
Spórolj máson
Nekem Daalarna volt, az gondolod, hogy nem ennyi volt
Lehet, hogy kínos lenne, nem tudom, nem vagyok az az alkudozós típus, így fogalmam sincs...
Ezért is kérdeztem. De ha mindenki ennyire ellene van, majd kitalálom, hogy mennyire fontos nekem ez a ruha. :)
Figyelj, én a harmadik szalonban kíváncsiágból nem mondtam meg, hogy esküvői ruhát keresek, csak fehér ruhát egy bálra.
Így rögtön jóval olcsóbb lett mindegyik ruha :D
De szerinted miért adnának kedvezményt csak mert péntek? Más szolgáltató azért ad, mert így ki tud titeket is szolgálni és másnap egy másik esküvőt is. Azt a ruhát ami rajtad lesz, viszont úgyse tudja másnap másnak adni, úgyhogy nekik teljesen mindegy milyen napon esküszöl.
Amúgy a többiekkel értek egyet, a házasság lényege nem a rongyrázás, annyit költs amennyit megengedhet az magadnak. Én varrattam a ruhámat, egyszerű volt, ahogy az egész esküvő és nem azért mert nem engedhettük volna meg magunknak, hanem mert nem másoknak akartunk megfelelni hanem örültünk egymásnak és meghitt gyönyörű nap volt
Ahol én jártam, az egyikben kérdés nélkül azt mondták, hogy irányár a bérlés összege. A másiknál megkérdeztem, hogy alkuképes-e bérlet.
Nekünk is pénteken lesz az esküvőnk, de ilyenről nem is hallottam.
Én elég jól leboltoltam a ruhámat, örülök neki, hogy spóroltam rajta. A szalonos hölgy mondhatta volna azt is, hogy nem alkuképes a ruha. Neki belefért az engedmény, és én is jól jártam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!