Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek beleszólt a vőlegényt a menyasszonyi ruha választásba?
Vegye fel ő azt a ruhát.
Ez annyira gyerekes, kiakadnék, ha a párom ezt csinálná. Miért ilyen fontos neki?
Nagyjából tudtam mi tetszene neki, és mi az, ami egyáltalán nem. De én választottam és tetszett neki.
Amúgy gratula.... szép házasság lesz
Nehéz kívülállóként megítélni hogy más kérdésekben milyen,mert szerelmes vagyok. :D
Az biztos,hogy ő mindig azt hiszi,hogy igaza van mindenben.Keményfejű és uralkodó típus.Nem egy mintaférj, ugye?
8-ra: Hát nem egy mintaférj típus, ahogy írod.
Általában a férfiak rá szoktak hagyni a nőkre dolgokat (én így látom a saját házasságomban is, a nevelt lányoméban is, anyukámék házasságában is így láttam. Most a saját lányom menyasszony, és ott is úgy látom, hogy a pasi enged. De legalábbis ilyen kérdésekbe nem szól bele egyáltalán, mint a menyasszonyi ruha.
Amúgy mi az, hogy akkor mehetsz kosztümben? Úgyis Te veszed ki a kölcsönzőből (vagy varratod meg). Jobb esetben a szertartás előtt fog látni benne először. Akkor hátat fordít?
Nehogy már ezért kosztümöt vegyél!!!!
ráadásul úgy,hogyha nem az lesz,amit ő akar,mehetek kosztümben - én itt megmondtam volna neki, hogy akkor felejtsük el egymást.
Ha már ebben irányítani akar, akkor ne várj sok jót, főleg ne, mikor kiszolgáltatva ücsörögsz otthon a gyereketekkel.
Amúgy milyen a ruha?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!