Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nektek beleszólt a vőlegényt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek beleszólt a vőlegényt a menyasszonyi ruha választásba?

Figyelt kérdés
3 hónap múlva lesz az esküvőnk, mivel úgyis együtt élünk,látta a menyasszonyi ruhát.Mindenkiképp az ő akaratát akarja rám erőltetni,ráadásul úgy,hogyha nem az lesz,amit ő akar,mehetek kosztümben.Szép az a ruha is ami neki tetszik,de nekem más az álomruhám.Nem gondolnám hogy a vőlegény dolga eldönteni milyen legyen a menyasszonyi ruha.Vélemények?
2018. jan. 25. 16:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Akkor én nagyon maradi vagyok :). Én teljesen kihagyom a vőlegényemet a választásból. A barátnőkre, barátokra és szüleinkre hagyatkozom. Kikértem a véleményüket.

Ne olyan ruhát válassz, ami másnak tetszik. Jó esetben egyszer megy férjhez az ember és ez egy nem hétköznapi viselet.

OLYAN RUHÁT VÁLASSZ, AMI MEGSZÓLÍT TÉGED!

2018. jan. 26. 07:27
 12/15 anonim ***** válasza:
97%

En is 3 honap mulva megyek ferjhez es az en parom is egy fafej :D Probalt ugyan beleszolni a ruhavalasztasba, ekkor megkerdeztem, hogy "ki kell felvegye, te vagy en??" Aztan meg annyit hozzatett, hogy "oke, nem szolok bele, de annyit kikotok, hogy gyonyorunek kell lenned"

Sok boldogsagot nektek!

2018. jan. 27. 22:37
 13/15 A kérdező kommentje:
Sajnos úgy tűnik nem lesz esküvő.Még mindig jobb hogy most derült ki milyen is valójában,nem pedig akkor,amikor már a gyerekkel ülök otthon. :(
2018. jan. 28. 12:01
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Sajnalom :(

Biztos valami jobbat tartogat szamodra az elet :)

2018. jan. 28. 19:02
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

En a menyasszonyommal mentem ruhatnezni. Kerdezte hogy melyik legyen. En meg mondtam hogy nekem ugyan mindegy. Megnezem amit felprobal aztan mivel o veszi o viseli az o dolga. Mondtam hogy nekem az is jo ha csak aznap latom de szeretne ha velemenyeznem. Szoval vannak dolgok amikbe pasinak nem lehet beleszolasa. Az en oltonyomet is o fogja kivalasztani. :)

Bar az tobbszor is hasznalhato :)

Az eskuvot lemondani lehet hogy nem volt butasag. Kocsog az ilyen volegeny.

2018. febr. 6. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!