Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek beleszólt a vőlegényt a menyasszonyi ruha választásba?
Akkor én nagyon maradi vagyok :). Én teljesen kihagyom a vőlegényemet a választásból. A barátnőkre, barátokra és szüleinkre hagyatkozom. Kikértem a véleményüket.
Ne olyan ruhát válassz, ami másnak tetszik. Jó esetben egyszer megy férjhez az ember és ez egy nem hétköznapi viselet.
OLYAN RUHÁT VÁLASSZ, AMI MEGSZÓLÍT TÉGED!
En is 3 honap mulva megyek ferjhez es az en parom is egy fafej :D Probalt ugyan beleszolni a ruhavalasztasba, ekkor megkerdeztem, hogy "ki kell felvegye, te vagy en??" Aztan meg annyit hozzatett, hogy "oke, nem szolok bele, de annyit kikotok, hogy gyonyorunek kell lenned"
Sok boldogsagot nektek!
Sajnalom :(
Biztos valami jobbat tartogat szamodra az elet :)
En a menyasszonyommal mentem ruhatnezni. Kerdezte hogy melyik legyen. En meg mondtam hogy nekem ugyan mindegy. Megnezem amit felprobal aztan mivel o veszi o viseli az o dolga. Mondtam hogy nekem az is jo ha csak aznap latom de szeretne ha velemenyeznem. Szoval vannak dolgok amikbe pasinak nem lehet beleszolasa. Az en oltonyomet is o fogja kivalasztani. :)
Bar az tobbszor is hasznalhato :)
Az eskuvot lemondani lehet hogy nem volt butasag. Kocsog az ilyen volegeny.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!