Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ültetőkártyákra szoktak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ültetőkártyákra szoktak kézzel írni?

Figyelt kérdés

Amit választottunk és megrendeltünk,azokra semmit nem nyomtattak,így üresek. Kézzel is szoktak rájuk írni?

Lesz külön asztal a gyerekeknek,oda is kell ültetőkártya?

2018. jan. 30. 09:39
 1/7 anonim ***** válasza:

Tiéd. Úgy készíted el, ahogy akarod, ez nem szokás, hanem kreativitás és stílus kérdése. Van egy szép módszer, kalligráfiának hívják, ecsetfilces technika, esetleg ha belefér a ktg-ekbe, és fontos ez neked, akkor kereshetsz valakit a neten, akit megbízol, h. így írja meg neked. Szerintem szép. Ilyen: [link]

De ha nem lesz annyira nagy a rongyrázás, és szépen ti írjátok rá, az is oké.

De hogy ezt miért üresen adták?

Mi volna, ha reklamálnátok?

2018. jan. 30. 09:54
 2/7 anonim ***** válasza:
Gyerekeknek szerintem nem kell, de ha van rá kapacitás, akkor tehetsz, főleg, ha van olyan, aki már tud olvasni. Végülis biztos örömmel fogják keresgélni a saját nevüket.
2018. jan. 30. 09:59
 3/7 anonim ***** válasza:
Voltam már ilyen esküvőn, ahol kézzel írták rá. Nekem tetszett, személyes volt. :))
2018. jan. 30. 10:28
 4/7 anonim ***** válasza:
A párom unokatesójáék kézzel írták, ha ügyes vagy, kreatív és persze idő is marad rá, szerintem szuper lenne, ha saját magad készítenéd. Nekünk gyönyörű gyöngybetűkkel volt ráírva a nevünk, és még kicsi gyöngyök is voltak ráapplikálva a kártya egyik sarkába, mert az egész esküvői dekoráció ilyen gyöngyös meg kristályos volt. Nekem sokkal jobban bejött, mintha valami sablonos dolog lett volna :)
2018. jan. 30. 15:30
 5/7 anonim ***** válasza:

Nekem

Jobban tetszik a kezzel

Irt. Rusztikusabb ;)

De izlesek

Es pofonok.

2018. jan. 30. 17:12
 6/7 anonim ***** válasza:

Ismerősnél nem ültetőkártya volt, hanem pici "farönk"-alátétre írták fel a neveket.

Tök jól nézett ki :)

2018. febr. 1. 15:37
 7/7 anonim ***** válasza:

en kezzel irtam😊

mindenkinek tetszett egyedi volt

a betüket probaltam szepen bohokasan irni😊

2018. febr. 5. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!