Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen lesz a ruhám? Őszintén!
Sziasztok! Nemrég megvettük a menyasszonyi ruhámat. Milyen? A képen láthatóhoz elég hasonló, csak ekrü! Nagyon aggódom, hogy szép leszek-e majd. Kb. 10 kg feleslegem van, de arányosan.
Őszintén! Köszi!
Csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz! Gyönyörű a ruha és biztos nagyon szép leszel benne!
Gratulálok és sok boldogságot kívánok!!!
Jaaaj, annyira kedvesek vagytok, én már annyira aggódtam (ilyen vagyok :D)... Megmondtam a páromnak, hogy megvettük a ruhát, és izgulok, hogy tetszeni fog-e neki, de ilyenkor elolvasom a kommenteket, próbálok nem parázni és kibírni, hogy ne mutassam meg neki! :)
Amúgy a ruha nem ez a ruha ekrüben (a minta a szoknyán nem ilyen: sokkal szolídabb), de ez nagyon-nagyon hasonlít rá! Nem tudom milyen haj illene ehhez,egyáltalán meghatározza-e a hajat...
Köszi mégegyszer!
Nagyon szép! Biztosan gyönyörű leszel benne te is!
Nekem is kb. 10-15 kg feleslegem volt, és hasonló ruhám. Az esküvőn mindenki kérdezgette, hogy milyen diétával fogytam le. (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!