Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen lesz a ruhám? Őszintén!
Figyelt kérdés
Sziasztok! Nemrég megvettük a menyasszonyi ruhámat. Milyen? A képen láthatóhoz elég hasonló, csak ekrü! Nagyon aggódom, hogy szép leszek-e majd. Kb. 10 kg feleslegem van, de arányosan.
Őszintén! Köszi!
2010. jún. 5. 15:27
21/41 anonim válasza:
egyszerűen csodálatos:)mint egy elegáns,jó ízlésű és kifinomult királynő:) (L)
22/41 anonim válasza:
Nagyon szép ruha,biztos nagyon szép leszel benne.Sok boldogságot!
22/L
23/41 anonim válasza:
Ez baromi széééép júúúj ilyen kell nekem is O.o:)) Nagyon szép!!!! és szerintem te is szép leszel tuti :)) Ez a ruha mindenkinek jól áll főleg ha sugárzol a boldogságtól :))
24/41 A kérdező kommentje:
Jaaaj, mindenkinek ment a zöld kéz!!! :) Köszönöm!! :) Igazából nekünk fontos az egyházi, azért is választottam ilyen ruhát! :) Hát igen, lehetett volna "cicisebbet", de én szégyenlem azt a 10-12 kg-ot... :(
2010. jún. 5. 16:39
25/41 anonim válasza:
Gyönyörű, én is ilyet szeretnééék! =)
26/41 anonim válasza:
Szép:D én is felvenném az esküvőmön 2-3 év múlva:D
27/41 anonim válasza:
Nagyon szép, olyan Grace Kelly-s.
28/41 anonim válasza:
Nekem az a szó jut róla eszembe hogy elegáns, méltóságteljes.
30/41 anonim válasza:
Nagyon szép! Egyszerű, nem polgárpukkasztó és erkölcstelenül kivágott (mint némelyik manapság).
Gyönyörű szép leszel :) Gratulálok! Sok boldogságot nektek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!